Maliyeti konusunda yönetimi oldukça eleştirdim ama Onauchu takımın yitik halinde dahi ayakta kalan tek oyuncu . Karakterine zaten diyecek bir şey yok . Umarım sakatlanmadan bu şekilde devam eder .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Paul Onuachu
Daraltma
X
-
Bu adamın kalıte anlamında transfer olarak
ortasaha kanat ve defans transferlerını de boyle yapsan Turkıye lıgınde maytap gecersın
boyle bır adam 70 mılyon euro aslında .
ama boyle forvetler alıp yanına guzel kanatlar ve on numara 8 alıcan . neler yaparsın neler...
kendısını profesyonel ve hırslı.
takımı fırcalıyorsa haklı cocuk. kalıtelı topcular alsalardı fırcalamazdı. hırsını oyuna olan ınancını cok sevıyor ve saygıyla karsılıyorum
bu cocuga tek uzulme sebebım mental olarak ve yetenek olarak aynı sevıyede topcular yok.
onunla butunlesecek 4 adam alacaksın nokta atısı. ortasahada ona kalıtelı oyuncu almak lazım neler yapar.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
-
Allah yokluğunu göstermesin. Takımın yüzde 50'si.
2. Bölgede first touch 2 falan ama. Sırtı dönük top atılınca duvara vurmuş gibi dönüyor. İlk geldiğinde de öyleydi. Bu yüzden Felipe ve Onuachu zebellak gibi rakibe çökse de topu tutmada etkisiz kalıyoruz. Kadife bir 10 numara ile fena işler çıkarabilirdi. Bu da bir tercihtir.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yok artık. Bir de şimdi daha zayıf diyorsun. Al bak eski görüntüsü, eğer şimdi daha zayıfsa bir şey demiyorum. Kalınlaşmış dedik demediğiniz kalmadı. Kilolu dediğin Icardi falan olur. (Hunter görüntüsü için peşinen özür...)
https://beinsports.com.tr/mac-ozetle...-onuachu-32116
Bu kalınlaşmış hali mi şimdi ?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
Yorum