Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Paul Onuachu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maliyeti konusunda yönetimi oldukça eleştirdim ama Onauchu takımın yitik halinde dahi ayakta kalan tek oyuncu . Karakterine zaten diyecek bir şey yok . Umarım sakatlanmadan bu şekilde devam eder .

Yorum

• Böyle adam 50 milyon Euro. Bu tür adamları alsak iki üç tane her maç ilk yarıda fişi çekeriz
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu adamın kalıte anlamında transfer olarak

ortasaha kanat ve defans transferlerını de boyle yapsan Turkıye lıgınde maytap gecersın

boyle bır adam 70 mılyon euro aslında .

ama boyle forvetler alıp yanına guzel kanatlar ve on numara 8 alıcan . neler yaparsın neler...

kendısını profesyonel ve hırslı.

takımı fırcalıyorsa haklı cocuk. kalıtelı topcular alsalardı fırcalamazdı. hırsını oyuna olan ınancını cok sevıyor ve saygıyla karsılıyorum

bu cocuga tek uzulme sebebım mental olarak ve yetenek olarak aynı sevıyede topcular yok.

onunla butunlesecek 4 adam alacaksın nokta atısı. ortasahada ona kalıtelı oyuncu almak lazım neler yapar.
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Asrın lideri, taraftarın kabul olmuş duası ❤
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• her anlamda çok büyük adam

fazla yük bindiriyoruz umarım sakatlık yaşamaz
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• tebrikler ebere

(UEFA)

Yorum

• Mucinin pasında ofsaytta kalıp topa öyle vurmak nedir hayvan herif 😄
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Normalde 70 gibi çıkması gerekirdi ama gol atmayı çok istediği için sonuna kadar sahada kaldı. Karşılığını da aldı
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Allah yokluğunu göstermesin. Takımın yüzde 50'si.

2. Bölgede first touch 2 falan ama. Sırtı dönük top atılınca duvara vurmuş gibi dönüyor. İlk geldiğinde de öyleydi. Bu yüzden Felipe ve Onuachu zebellak gibi rakibe çökse de topu tutmada etkisiz kalıyoruz. Kadife bir 10 numara ile fena işler çıkarabilirdi. Bu da bir tercihtir.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yok artık. Bir de şimdi daha zayıf diyorsun. Al bak eski görüntüsü, eğer şimdi daha zayıfsa bir şey demiyorum. Kalınlaşmış dedik demediğiniz kalmadı. Kilolu dediğin Icardi falan olur. (Hunter görüntüsü için peşinen özür...)

https://beinsports.com.tr/mac-ozetle...-onuachu-32116

Bu kalınlaşmış hali mi şimdi ?
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Daha önce yazdım tekrar yazıyım en sevdiğim özelliği rakip stoperleri perişan etmesi ve adamların defanstan çıkamaması.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                        Yükleniyor...
                        X