Hazır olması 10 maçı bulur, adam bitik geldi kalınlaşmış olması gayet normal. Yeni modamız da bu mu şimdi? Kalınlaşmış Onuachu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Paul Onuachu
Daraltma
X
-
Rahatsız mı oldun? Sana soracaktık ne yazacağımızı.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazır olması 10 maçı bulur, adam bitik geldi kalınlaşmış olması gayet normal. Yeni modamız da bu mu şimdi? Kalınlaşmış Onuachu.
Yorum
-
Biri ortaya bişi atıyor kalın kilolu herkes de inanıyor bana da son maçta baya fit ve zayıf geldi ilk geldiği döneme göre.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gayet fit. Hatta bize ilk geldiği zamandan daha diri duruyor, o zaman daha ağır görünüyordu, şimdi daha çevik. Sorun adamın kalitesine yaklaşan oyuncu sayısı sahada çok çok az. Etrafında bir Zubkov var, başka yok.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Yok artık. Bir de şimdi daha zayıf diyorsun. Al bak eski görüntüsü, eğer şimdi daha zayıfsa bir şey demiyorum. Kalınlaşmış dedik demediğiniz kalmadı. Kilolu dediğin Icardi falan olur. (Hunter görüntüsü için peşinen özür...)İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biri ortaya bişi atıyor kalın kilolu herkes de inanıyor bana da son maçta baya fit ve zayıf geldi ilk geldiği döneme göre.
Yorum
-
4-3 biten karagümrük maçında attığı müthiş golle herkesi kendine hayran bırakan 30 yaş üstü dev futbolcu. Taraftarın sorloth aşkından sonra ki aşkı mı olacak merak konusu böyle oynamaya devam ederse...En son Psikolog61 tarafından düzenlendi; 28.09.2025, 10:18.Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
- Beğen 1
Yorum
-
Kendini başkan zanneden Ertuğrulun kafası fazla değil biraz çalışsaydi geçen sene başı üçe beşe bakmadan kara adamı satın alır, hem lig 3.garantiye alır hem de Avrupa kupalarına katılma payı üç aşağı beş yukarı 10-15 milyon avroyu indirip maliyetini fazlasıyla çıkarırdı. Aslında ekonomi bu kadar basit lakin kafa hiçbir şeye çalışmazsa basit işler çok zordur.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Yorum
-
Bağı kurduysan bırakmayacaksın ya boşa bir sene ayrı kaldık, müthiş bir karakter çok seviyorum insan olarakta çok yakışıyor kulübe bizim değerleri öz evlat gibi temsil ediyorElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum