Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Paul Onuachu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu işin içinde hiç tahmin edilemeyecek şeyler olabilir. insan düşmanına yapmaz bunu. adamı zaman geçirmek için kadroya dahil etmişler resmen. yatacak yeriniz yok inşallah kupayı alamazsınız.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kadroya alınmamış yarı final maçında. Alçaklar oynatmayacaktiniz ne diye cagirdiniz. Güney Afrika kazansın orda Hugo Bross var en azından. Ünlü düşünür Hugo Brossun şu sözü aklımdan çıkmıyor bazen korlere yol göstermek gerekir.

Yorum

• Umarım finalde fildişi kazanır.

Hem bu eşşeğe daha çok ihtiyacımız var hem de bunu çağırıp 5 dk oynatmadılar, bir yerden çıkması lazım bunun acısının.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umarım finalde fildişi kazanır.

Hem bu eşşeğe daha çok ihtiyacımız var hem de bunu çağırıp 5 dk oynatmadılar, bir yerden çıkması lazım bunun acısının.
          Bir yandan haklisin da, Onuachu bana daha samimi geliyor, üzülecekse Pepe üzülsün diyesim var... bir de Pepe tâtilini son güne kadar kullanir 30 gün hakki olsa 1 gün kaçirmaz ama Onuachu sanki öyle yapmaz gibime geliyor ahha
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir yandan haklisin da, Onuachu bana daha samimi geliyor, üzülecekse Pepe üzülsün diyesim var... bir de Pepe tâtilini son güne kadar kullanir 30 gün hakki olsa 1 gün kaçirmaz ama Onuachu sanki öyle yapmaz gibime geliyor ahha
            Bana da sanki ikisine de ekstra izin veririz gibi geliyor Sefer
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana da sanki ikisine de ekstra izin veririz gibi geliyor Sefer
              aijhajkhkj beklenir bizim manyaklardan

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sefer hocam aynen sana katılıyorum.Pepe de çakal tipi var ondan hayır gelmez.Onauchu adamdır

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sefer hocam aynen sana katılıyorum.Pepe de çakal tipi var ondan hayır gelmez.Onauchu adamdır
                  çakal degil de böyle umursamaz biri gibi duruyor, su an Pepe bavulunu yavastan hazirlayabilir yedek kulübesindeyken Nijerya 1-0 önde

Yorum

• maç döndü, hâla Onuachu'yu oyuna almayan oç hocalarina sinir katsayim x2 artti, almasin kupayi o salak, serefsiz, concon lobisinden kaç para aldin it herif

Yorum

• Yok yere turnuvaya gitti. 1 ayda 5 dk oynayabildi.

Yorum

• Pepe ve onuachu ikisininde pek tercih edilmemesi fizik olarak diyer oyunculardan zayıf kalmaları oldu normal karsiliyorum

Yorum

• Akşamki oyun tam bu adamın oyunuydu. Ceza sahasına 51 kez giriş yaptık, 3-4 tane atardı.

Yorum

• Paulbere nijerya basınına trabzonda çok mutluyum gbi birşeyler demiş.

Bence bu uşağı tutacağız sezon sonu, yine kiralıkmı olur bonservismi olur bilemiyorumda kalacak bizde gibi geliyor bana..

zati bu yönetim daha iyisini bulamaz bi dovbyk vardı onuda 3 ün 5 in hesabını yaparken kaçırdık…
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Hayde makina, gel bıraktığın yerden devam et
                              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• özlendi

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim