Puan kaybı yaşasalardı bile en iyi 4 grup 3.sü arasına girme ihtimalleri yüksekti. Olası eşleşmelere bakıldığında yarı finale kadar yolları açık gözüküyor. Önümüzdeki 4 maçta olmayacağını düşünürsek Enis'in sarı kart konusunda çok dikkatli olması gerekiyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Paul Onuachu
Daraltma
X
-
Adım gibi eminim takımdan uzaklaşmak için kendini milli takıma çağırttırdı. Adam öyle dörtle gözle bekliyor sezon sonunu.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Dava acabilirmiyiz Nijerya milli Takimina ? Adami alip oynatmayip, bizi sora sokutlar? Böyle bisey vardi, hangi takim gecmisde yapmisdi, tam hatirlamiyorum.
Neyse bizim Capsiz yönetim, böyle bisey oldunu nerden bilsin, adamlar Bozoka ceza bile vermiyor. Adam antremana cikmiyor, ne ceza var ne biseyler var.
Ömürü bile halen satamadilar, 2 hafta oldu.En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 01.02.2024, 11:00.
Yorum
-
Şikecilerden Nijeryada Portekizde iş adamı olan biri varsa bi şekilde Nijerya Hocasına para yedirip Onuachu yu takıma aldırtmıs bile olabilirler. Ben bunlardan herseyi beklerim. Ama hoca da aslında oynatmıyacağı adamı milli takıma aldığı için 5 maçta toplam 10 dakika bile oynatmadı.
Yorum

Yorum