Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Paul Onuachu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Puan kaybı yaşasalardı bile en iyi 4 grup 3.sü arasına girme ihtimalleri yüksekti. Olası eşleşmelere bakıldığında yarı finale kadar yolları açık gözüküyor. Önümüzdeki 4 maçta olmayacağını düşünürsek Enis'in sarı kart konusunda çok dikkatli olması gerekiyor...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Paul Onuachu King ve İnşaAllah golleri ile gelecek ve kaldığı yerden devam edecek...

Yorum

• Mevcut takımın yarısı.

Bonservisini becerip alacak bir yönetim olmaması ne yazık.
        #Dik oyna

Yorum

• Adım gibi eminim takımdan uzaklaşmak için kendini milli takıma çağırttırdı. Adam öyle dörtle gözle bekliyor sezon sonunu.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Zor döner nijerya bu kupayı alır, sona kadar giderler…
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Dun oyuna girdi, rakiplere sekil sukul hareketler yapiyordu, bizde ayakta duramiyordu son zamanlarda

Yorum

• Burada Trabzonspor'a asıl pusu kuruldu ve asıl tuzak burada başladı.Bu işin peşini bırakmamalıyız.Madem ilk onbirde oynayamacaktı neden milli takıma çağrıldı.Bu çocuk oyuncağı değil!!!

Yorum

• adamı son 3 5 dakika sahaya sürüyorlar. böyle bir olay var mı ya.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Adamın Nijerya'da oynadığı 5 dk bizim sinir sistemimizi sildi aldı
                    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Dava acabilirmiyiz Nijerya milli Takimina ? Adami alip oynatmayip, bizi sora sokutlar? Böyle bisey vardi, hangi takim gecmisde yapmisdi, tam hatirlamiyorum.

Neyse bizim Capsiz yönetim, böyle bisey oldunu nerden bilsin, adamlar Bozoka ceza bile vermiyor. Adam antremana cikmiyor, ne ceza var ne biseyler var.
                      Ömürü bile halen satamadilar, 2 hafta oldu.
                      En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 01.02.2024, 11:00.

Yorum

• Nijerya'nın tur atlamasıyla birlikte Hatay maçını da kaçırıyor. Adamı her maçın uzatma dakikalarında oyuna alıp duruyorlar...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• o nijerya hocasinin da federasyonunun da ta anasini avradini.... bu olayin içinde gs lobisi yoksa bir sey bilmiyorum... umar sadiq olayinda kesinlikle parmaklari var, zaha olayinda da
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Madem gitti bari oynasaydı. Maç ritmini kaybedecek. 60'tan sonra takımın oyun yapısının etkisiyle de zaten bitiyordu.

Yorum

• Şikecilerden Nijeryada Portekizde iş adamı olan biri varsa bi şekilde Nijerya Hocasına para yedirip Onuachu yu takıma aldırtmıs bile olabilirler. Ben bunlardan herseyi beklerim. Ama hoca da aslında oynatmıyacağı adamı milli takıma aldığı için 5 maçta toplam 10 dakika bile oynatmadı.

Yorum

• Oyuna girdiği dklar:
                                -Ekvator Ginesi 90+4
                                -Fildişi 88
                                -Gine Bissau -
                                -Kameran 90+9
                                -Angola 90+5

Aptal adam enjoy the moment diye post atmış bir de.

Finalde kaybederler umarım.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim