Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Paul Onuachu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• topu kontrol etmesi gereken yerde etmedi, etmemesi gereken yerlerde etti 2-3 gol atabilirdi bunları yapsa. Kanatlarda da isabetli orta kesen adamımız yoktu maalesef. Caner Erkin'i mi alsak acaba

Yorum

• Hiç izlememiş olsak dünkü haliyle futbolcu olduğundan şüphe edebilirdik
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• 30 golde ben Onuachu, Cardozo, Cornelius,Dzeko tarzi hantal, ağır görüntüdeki forvetleri sevmiyorum. Forvet dediğin Sörloth, Icardi, Aboubakar,Burak gibi fuleli, atik olacak özellikle Türkiye liginde.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onuachu'nun 3 maçta, Dzeko'nun tek maçta topla buluşma noktaları. (Onuachu bjk ve hatay maçında kendi ceza sahasında daha fazla topla buluştuğu için oyun yönünü de ekledim karıştırmayın diye)

Onuachu'yu 3 maçta ceza sahasında yalnızca 7 defa topla buluşturabilmişiz. Adamlar forvetini tek maçta 13 kez topla buluşturmuş. Hani Dzeko'nun hareketliliği vs diyecek bir şey de yok, adam yürürken Tadic önünde yuvarlıyor falan. Adama ligde 7 maçta 5.13 xG'lik gol pozisyonu yaratmışlar o da 5 atmış. Biz 3 maçta sadece 1.06 xG'lik pozisyon yaratmışız Onuachu 3 gol atmış. Bize yazık, Onuachu'ya yazık, futbola yazık.
          Onuachu vs Alanya

Bir iki maça çok daha iyi olur bu.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İki maçtır pozisyonları cömertçe harcıyor fakat ondan ziyade geldiği dönemdeki hırsını göremiyoruz. Attığı golde de itiraz edilebilecek bir şey yok. Kaleci iki elinin arasına topu aldıktan sonra müdahale edemezsiniz...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Pozisyon hazırlanmıyorsa yedek kalmalı. Büyük zaaf. Yalandan pas yolunu kapatacak presi bile yapacak hareketliliği yok. Adam uzun vurulan topları bile zıplayıp alamıyor. Önde basıp bu adamı rahatlatacaksın. O zaman top tekniği konuşturacak pasları da atar, kafa gollerini de. Şu anki oyunda sürat ve koşu yollarına sprint atacak biri lazım.

Yorum

• Garip şeyler yapıyor.

( ゚д゚)

Yorum

• 2 maçtır sıçıştasın!...
                  Fener maçında kaçırdığın an yuhlanacaksın dikkat!
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Geldiğinde ateş eden adam şimdi kötü ise, sorun adamda değildir!

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geldiğinde ateş eden adam şimdi kötü ise, sorun adamda değildir!
                      İki maçta iki boş kale kaçırdı. Sorun bende galiba.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İki maçta iki boş kale kaçırdı. Sorun bende galiba.
                        Adam gelmeden de böyleydi. Sen ona pozisyon yarat, 2 tane kaçırsın 2 tane atsın.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam gelmeden de böyleydi. Sen ona pozisyon yarat, 2 tane kaçırsın 2 tane atsın.
                          Nenad dönemiyle kıyaslıyorum. O zaman pozisyon yokken gol atıyordu, şimdi pozisyonlara giriyor değerlendiremiyor.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Adam resmen şalter kapattı abicim bu AA ile herhangi bir oyuncunun parlama ihtimali yok bu adam Furbola tepki olarak doğmuş?ç, ben Onauchuda sorun görmüyorum, Avcının elinin değdiği adam futbolu bırakacak seviyeye geliyor.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• ya bu arkadas bir aciklasa biri sorsa ne olduda formdan düstün bütün problemleri cözer gibi sanki, her gelen 3-5 hafta sonra istisna haric cöpe dönüyor degilmi, quest ce que cest abi
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Cornelius gibi kaçıp kendini kurtarmanın yollarını aramaya başlamadıysa ben de bişey bilmiyorum.
                                En son aumur tarafından düzenlendi; 29.10.2023, 23:17.
                                "Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim