Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batista Adelino Mendy

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• image.png

Şu istatistiklere bakın Allah aşkına. Anadolu takımını geçtim, Türkiye 3. liginde daha fazla katkı yapan futbolcu vardır. Kocaman bir sıfır!

Yorum

• espanyol satın alma opsiyonlu kiralık istiyormuş kendisini

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        espanyol satın alma opsiyonlu kiralık istiyormuş kendisini
        Hediye paketi yapıp yollasınlar. Bizle bağlantıyı koparmış oyuncu.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Tribünler dolu,sahada liderliğe oynayan bir takım var ama Mendy konuk oyuncu gibi takılıyor,görüntü var ses yok.Böyle arada kalmış tipleri sevmiyorum,transfer sezonu bittiğinde kalırsa inşallah kafayı toplar,aksi halde büyük sıkıntı.
          • Memento mori

Yorum

• Maçta ayakta uyuyor resmen, saygısız herif

Yorum

• Ayrılmış. Hayırlısı olsun

Yorum

• Üstüne para verip kiralayacaktık neredeyse.
                Yönetim rezaleti.
                ***GeNÇ***

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Herşeyi mükemmel bilen taraftarımiz, kiralık gönderdiğimiz oyuncu dünyanın en büyük 15 kulübünden birinde forma giyiyor. Senin boktan kurduğun takımda niye oynayamiyor acaba?
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herşeyi mükemmel bilen taraftarımiz, kiralık gönderdiğimiz oyuncu dünyanın en büyük 15 kulübünden birinde forma giyiyor. Senin boktan kurduğun takımda niye oynayamiyor acaba?
                      Sorunu kalitesiyle ilgili değil abi.Takımı veya şehri yeterince benimsemediğini düşünüyorum.Eleştirilen tarafı saha içerisinde çok gamsız bir profili olması.Çok uyuşuk oynuyor.Önemli bir maç değil de hazırlık maçı gibi takılıyor.Teklifler var gitmek istiyorum şeklinde açıklamalarını da gördük.

Bir futbolcu kalitesinden bağımsız olarak istekli olmazsa saha içinde verimli olamaz.Motivasyon çok önemli.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sorunu kalitesiyle ilgili değil abi.Takımı veya şehri yeterince benimsemediğini düşünüyorum.Eleştirilen tarafı saha içerisinde çok gamsız bir profili olması.Çok uyuşuk oynuyor.Önemli bir maç değil de hazırlık maçı gibi takılıyor.Teklifler var gitmek istiyorum şeklinde açıklamalarını da gördük.

Bir futbolcu kalitesinden bağımsız olarak istekli olmazsa saha içinde verimli olamaz.Motivasyon çok önemli.

Abicim şu son 2 senede kurulan kadrolara bak. Herifi stopere kitleyip ağzına tükürdük. Merkeze yerine çektik yanında al ver yapacak bir adam koyamadik. Şu son 2 senedir her olayı lakayit kulüpte bu adamı elimizden alan kulüp Avrupa'da habire kupa kaldıran İspanyol devi.

Yorum

Abicim şu son 2 senede kurulan kadrolara bak. Herifi stopere kitleyip ağzına tükürdük. Merkeze yerine çektik yanında al ver yapacak bir adam koyamadik. Şu son 2 senedir her olayı lakayit kulüpte bu adamı elimizden alan kulüp Avrupa'da habire kupa kaldıran İspanyol devi.
                          Mendyin kap bildirimine baktım.Kiralama bedeli 250 bin euro,şarta bağlı 250 bin euro bonus var.Satın alma opsiyonu 7 milyon euro.Sevilla Mendyin opsiyonunu kullanırsa 7.5 milyon euroluk bir gelir elde etmiş olacağız.Ayrıca bir sonraki satışta,satış değerinin yüzde 10 lik kısmı Ts ye ödenecek.

Chamın kap bildirimine baktım.Kiralama bedeli 600 bin euro.Satın alma opsiyonu 5.5 milyon euro.Slavia Prag Chamın opsiyonunu kullanırsa 6.1 milyon euroluk bir gelir elde etmiş olacağız.Ayrıca bir sonraki satışta,satış değerinin yüzde 12.5 lik kısmı Ts ye ödenecek.

Mendy savunma önünde fiziğiyle pozisyon alarak alan kapatmaya çalışan,ayakları fena olmayan,savunmada çok sert veya temaslı oynamayan,ortalama hıza sahip bir oyuncu.Torreira,Siopis tarzında sürekli basan,sahanın her yerine giden,atletik bir ortasaha oyuncusu değil.Fatih Tekke ise atletik,çabuk hızlanabilen oyuncular istiyor.Dolayısıyla gelecek sezonun ortasaha kurgusunda yer bulabileceğini sanmıyorum.

Mendy ve Chamın satın alma opsiyonları kullanılırsa,kiralama bedelleri ve bonuslarla birlikte toplamda 13.6 milyo euro gelir elde etmiş olacağız.Ayrıca Cham 1.4,Mendy ise 1.3 milyon euro maaş alıyordu.Bu yıl maaş olarak toplamda 2.7 milyon euroda tasarruf etmiş olduk.Totalde hepsini topladığında 13.6+2.7 = 16.3 milyon euro gibi harika bir rakam ediyor.

Gelecek sezon için yapacağımız transferlerin finansmanında bize büyük katkı sağlar.İnşallah iki oyuncuyu da satabiliriz.

En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mendyin kap bildirimine baktım.Kiralama bedeli 250 bin euro,şarta bağlı 250 bin euro bonus var.Satın alma opsiyonu 7 milyon euro.Sevilla Mendyin opsiyonunu kullanırsa 7.5 milyon euroluk bir gelir elde etmiş olacağız.Ayrıca bir sonraki satışta,satış değerinin yüzde 10 lik kısmı Ts ye ödenecek.

Chamın kap bildirimine baktım.Kiralama bedeli 600 bin euro.Satın alma opsiyonu 5.5 milyon euro.Slavia Prag Chamın opsiyonunu kullanırsa 6.1 milyon euroluk bir gelir elde etmiş olacağız.Ayrıca bir sonraki satışta,satış değerinin yüzde 12.5 lik kısmı Ts ye ödenecek.

Mendy savunma önünde fiziğiyle pozisyon alarak alan kapatmaya çalışan,ayakları fena olmayan,savunmada çok sert veya temaslı oynamayan,ortalama hıza sahip bir oyuncu.Torreira,Siopis tarzında sürekli basan,sahanın her yerine giden,atletik bir ortasaha oyuncusu değil.Fatih Tekke ise atletik,çabuk hızlanabilen oyuncular istiyor.Dolayısıyla gelecek sezonun ortasaha kurgusunda yer bulabileceğini sanmıyorum.

Mendy ve Chamın satın alma opsiyonları kullanılırsa,kiralama bedelleri ve bonuslarla birlikte toplamda 13.6 milyo euro gelir elde etmiş olacağız.Ayrıca Cham 1.4,Mendy ise 1.3 milyon euro maaş alıyordu.Bu yıl maaş olarak toplamda 2.7 milyon euroda tasarruf etmiş olduk.Totalde hepsini topladığında 13.6+2.7 = 16.3 milyon euro gibi harika bir rakam ediyor.

Gelecek sezon için yapacağımız transferlerin finansmanında bize büyük katkı sağlar.İnşallah iki oyuncuyu da satabiliriz.

Bizim Torreira ayarında oyuncu alma şansımız Zubkov ile Sikani alınca tükendi. Zaten öyle beceriksiz yönetime sahibiz ki 4 tane aynı özelliğe sahip merkez orta saha oyuncusu transfer edenden ne beklersin. Hocaya göre oyuncu alma profesyonellik olamaz. Hoca 2-3 oyuncu önerir gerisi kulübün scot, kurumsal tarafın inisiyatifine kalmalı. 3 maç üst üste mağlup olsak Fatih Tekkeyi gönderirler. Bilinç altına yerleştirilmiş maalesef. Çuvalla para alan Okay ile Ozan'ı hiçbir teknik direktör planlarına dahil edemez, bu ancak yönetim menajer arasında geçen safsatadan ibarettir. Bunca yalan yanlış işlerine rağmen gelişigüzel doğru işlerde yapmıyorlar değil. Lakin bunların hiçbiri planlama dahilinde değil. Taraftara kızıyorlar bir de vay efendim tribünün 4/3 boş falan. Taraftar yalan dolandan usandı. İki doğru hamle görsek canımızı verecek duruma geleceğiz.

Yorum

Herşeyi mükemmel bilen taraftarımiz, kiralık gönderdiğimiz oyuncu dünyanın en büyük 15 kulübünden birinde forma giyiyor. Senin boktan kurduğun takımda niye oynayamiyor acaba?
                              Güzel soru:

Almeida, Mendy'yi nasıl kullanıyor; biz nasıl kullandık, Angers'de nasıl oynuyordu?

Daha önce de bahsettim, Angers'de arkasında N. Bentaleb oynuyordu. Oyunu o yönlendiriyordu. Mendy daha önde istasyondu.

Biz aldık, stoper oynattık. Hustle olmayan adamdan, sırf siyahi diye Yaya Tourelik bekledik. Çünkü kimse tanımıyordu. Hocalar da ezberciydi.

Almeida ne yaptı? Agoume'yi geriye, Mendy'yi öne koydu.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X