Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batista Adelino Mendy

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün görünmeyen adam rolünü oynadı. Ortalarda yoktu
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Trabzonspor'a ilk geldiği zamandaki basan isiran adam yok artık. O kadar stoperde oynamasina rağmen yediğimiz gölde uyuyordu. Potansiyeline geri dönerse iyi olur yok Abdullah Avcı futboluna alışmış birakamiyorsa para ediyorken gitmeli

Yorum

• Gayet iyiydi

Yorum

• Rafa'ya kilitlenmiş gibiydi. İleri çıkamadı. Diğer maçlar referans olacak benim için. Beklentim hala yüksek.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Abdullah Avcıdan sonra buna format atmak gerekecek. adam rolünü unuttu.

kesinlikle kaliteli kumaş, ŞG bunu işlerse çok faydalı olur.
            "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Devamlılık yok ve oyun takibi yapmadığı anda büyük hatalar yapıyor. Yediğimiz golde hiçbir çabası yok engellemek için... Halbuki olayın tam göbeğinde kendisi

Yorum

• dün fena görünmese de pozisyonunu çok kaybetti. genel olarak yerde de havada da çok iyi değildi. onun da performans artırımına ihtiyacımız var

Yorum

• Derinde beklerken iyi bir orta saha değil. Bunu defalarca gösterdi. Dünkü oyunda koşu ritmi, agresif olmaması hep eksi yazıyor. Fiziksel güç ile agresiflik, rakibi ısırma farklı şeyler. Stoperken altı pasa düşen topu izleyen bir oyuncu için şaşırtıcı bir oyun tarzı değil.

En azından, iyi yönü olan top sürerek takıma nefes aldırmasını bekledim ama olmadı.

Yorum

• Okay ile birlikte ilk 11'in vazgeçilmezleri olurlar.

(UEFA)

Yorum

• Okay ne kadar iyiyse, ne kadar insiyatif aldıysa Mendy tam tersini yaptı. Ben oyunda bir faydasını göremedim. Golde ise durup beklemesi büyük hataydı. Okay geçmiş yıllara göre faydalı oynuyor, umarım Mendy de formunu yükseltir. Satış yapıp para kazanabileceğimiz az sayıda futbolcumuz var. Mendy’in mutlaka vites yükseltmesi lazım.
                      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Belirli bir dakikadan itibaren hiç yoktu. Ben Ozan daha erken girer diye bekledim ama "manevi baba" gördüğü Şenol Güneş epey geç aldı kendisini. Demek ki hâlâ toparlanmaya ihtiyacı var.

Hem Mendy'nin hem de Ozan'ın...

Yorum

• En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 14:31.

(UEFA)

Yorum

• Bazen uyuyor. Geliştirmesi gereken yönü çok. Kumaş sağlam hocaya kendini teslim etmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bjk maçında leş attı resmen, golüde güzel yedirdi.. Bu kafayla giderse formayı kaybeder yakında…
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bjk maçında çok iyi oynadı. Okayla birlikte ortayı kapattı. Ama daha önde oynamalı. Savunmada olduğu kadar hucumda da eykinliğini arttırmalı. Savunma işini okaya bırakıp ileride takımı yönlendirmeli. Uğurcan ve okaydan sonra tahtaya yazılacak üçüncü isim
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 21:13.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim