Bugün görünmeyen adam rolünü oynadı. Ortalarda yoktu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Batista Adelino Mendy
Daraltma
X
-
Derinde beklerken iyi bir orta saha değil. Bunu defalarca gösterdi. Dünkü oyunda koşu ritmi, agresif olmaması hep eksi yazıyor. Fiziksel güç ile agresiflik, rakibi ısırma farklı şeyler. Stoperken altı pasa düşen topu izleyen bir oyuncu için şaşırtıcı bir oyun tarzı değil.
En azından, iyi yönü olan top sürerek takıma nefes aldırmasını bekledim ama olmadı.
Yorum
-
Okay ile birlikte ilk 11'in vazgeçilmezleri olurlar.
Yorum
-
Okay ne kadar iyiyse, ne kadar insiyatif aldıysa Mendy tam tersini yaptı. Ben oyunda bir faydasını göremedim. Golde ise durup beklemesi büyük hataydı. Okay geçmiş yıllara göre faydalı oynuyor, umarım Mendy de formunu yükseltir. Satış yapıp para kazanabileceğimiz az sayıda futbolcumuz var. Mendy’in mutlaka vites yükseltmesi lazım."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
-
Bjk maçında çok iyi oynadı. Okayla birlikte ortayı kapattı. Ama daha önde oynamalı. Savunmada olduğu kadar hucumda da eykinliğini arttırmalı. Savunma işini okaya bırakıp ileride takımı yönlendirmeli. Uğurcan ve okaydan sonra tahtaya yazılacak üçüncü isimEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 21:13.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum