Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batista Adelino Mendy

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• satılmamalı

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlamadığım iki şey var;
      1- 2 yıldır defansta oynatılan adam nasıl o kadar edebiliyor?
      2- 2 yıldır defansta oynatılan adama teklif edilen ücreti (utanmadan) nasıl oluyor da beğenmiyoruz?
      Dünya'da 24 yaş altı, 190 üstü, topla ilişkisi çok iyi, pas becerisi iyi (bu tartışılır, ben olduğunu ama çobandan dolayı kullanamadığımızı düşünüyorum), 6 numara oyuncularını filtreleyip piyasa değerlerine bakarsanız sorunuza cevap olur hocam.

Ama kısa cevap: Güncel metada pozisyonunda aranan özelliklere sahip olduğu için para ediyor, doğru kullanılsa ve takım Avrupa'da bikaç tur geçse fazlasını eder.

Adamlar bunu görüyor ve istiyor, biz sırf sırtı dönük rakip savunamıyor (ki doğru evet, savunamıyor. ama bu çok önemli bir şey mi?) diye çöp diyoruz

Yorum

• İlk olarak BrtnPnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dünya'da 24 yaş altı, 190 üstü, topla ilişkisi çok iyi, pas becerisi iyi (bu tartışılır, ben olduğunu ama çobandan dolayı kullanamadığımızı düşünüyorum), 6 numara oyuncularını filtreleyip piyasa değerlerine bakarsanız sorunuza cevap olur hocam.

Ama kısa cevap: Güncel metada pozisyonunda aranan özelliklere sahip olduğu için para ediyor, doğru kullanılsa ve takım Avrupa'da bikaç tur geçse fazlasını eder.

Adamlar bunu görüyor ve istiyor, biz sırf sırtı dönük rakip savunamıyor (ki doğru evet, savunamıyor. ama bu çok önemli bir şey mi?) diye çöp diyoruz
        İlk sorumun cevabını az çok bende tahmin edebiliyorum. Asıl merak ettiğim ikinci sorumun cevabı )

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk sorumun cevabını az çok bende tahmin edebiliyorum. Asıl merak ettiğim ikinci sorumun cevabı )
          Zamanında Abdüş'e yapılan ortada. Doğru karar alsak haber değeri olurdu Verilen teklif de kaçtı tam bilmediğimiz için bi şey diyemiyorum. Belki de speküle edilen rakamlar gelmedi

Yorum

• Garip bi oyuncu 6 desen olmaz
            8 desen olmaz

8 olacaksan sosa
            6 olacaksan onazi ol bari

Vedalasilmali. Cok iyi oynadi gibi de geliyor bazen ama 8 sen pozisyon oyun kurma nerede?

Yorum

• Son maçında hiç beğenmedim. Sadece bir güzel ara pası vardı.

Yorum

• Sene sonu 20 milyon. Loading...
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İkili mücadeleye girdiği rakibinin üstüne karabasan gibi çöküyor. Topu saklama becerisi üst düzeyde. Real madrid de bile oynar

Yorum

• bu sezon performansını çok merak ediyorum. sıçrama olmazsa seneye yollar ayrılır muhtemelen.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ŞG "seni mevkiinde oynatacağım" demiş
                      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• iyi bir ortamda ve saracevic ile performansının artacağını düşünüyorum

Yorum

• Pazar günü neler yapacağı çok önemli.

Formu direkt olarak gidişatı tayin edecektir.
                          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Şenol Hoca ile performansı daha da artacaktır.Mendy'nin ceza sahası dışından çok enfes şutları var ve bu özelliği biraz geliştirse çok çok jeneriklik goller izleriz...

Yorum

• Yorum

• Oyun içinde çok kopuşlar yaşıyor yeni hocası umarım bu oyuncuyada güzel dokunuşlar yapar.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim