satılmamalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Batista Adelino Mendy
Daraltma
X
-
-
Dünya'da 24 yaş altı, 190 üstü, topla ilişkisi çok iyi, pas becerisi iyi (bu tartışılır, ben olduğunu ama çobandan dolayı kullanamadığımızı düşünüyorum), 6 numara oyuncularını filtreleyip piyasa değerlerine bakarsanız sorunuza cevap olur hocam.İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadığım iki şey var;
1- 2 yıldır defansta oynatılan adam nasıl o kadar edebiliyor?
2- 2 yıldır defansta oynatılan adama teklif edilen ücreti (utanmadan) nasıl oluyor da beğenmiyoruz?
Ama kısa cevap: Güncel metada pozisyonunda aranan özelliklere sahip olduğu için para ediyor, doğru kullanılsa ve takım Avrupa'da bikaç tur geçse fazlasını eder.
Adamlar bunu görüyor ve istiyor, biz sırf sırtı dönük rakip savunamıyor (ki doğru evet, savunamıyor. ama bu çok önemli bir şey mi?) diye çöp diyoruz
Yorum
-
İlk sorumun cevabını az çok bende tahmin edebiliyorum. Asıl merak ettiğim ikinci sorumun cevabıİlk olarak BrtnPnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya'da 24 yaş altı, 190 üstü, topla ilişkisi çok iyi, pas becerisi iyi (bu tartışılır, ben olduğunu ama çobandan dolayı kullanamadığımızı düşünüyorum), 6 numara oyuncularını filtreleyip piyasa değerlerine bakarsanız sorunuza cevap olur hocam.
Ama kısa cevap: Güncel metada pozisyonunda aranan özelliklere sahip olduğu için para ediyor, doğru kullanılsa ve takım Avrupa'da bikaç tur geçse fazlasını eder.
Adamlar bunu görüyor ve istiyor, biz sırf sırtı dönük rakip savunamıyor (ki doğru evet, savunamıyor. ama bu çok önemli bir şey mi?) diye çöp diyoruz
)
Yorum
-
Zamanında Abdüş'e yapılan ortada. Doğru karar alsak haber değeri olurduİlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk sorumun cevabını az çok bende tahmin edebiliyorum. Asıl merak ettiğim ikinci sorumun cevabı
)
Verilen teklif de kaçtı tam bilmediğimiz için bi şey diyemiyorum. Belki de speküle edilen rakamlar gelmedi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum