Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ali Şahin Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

şu gs ye gelen sara 2-3 maç çöp gibiydi bizim taraftar olsa geri göndertirdi, 20 yaşındaki çocuğu 45 dakikada olmaz ilan ettik vallla bravo

Yorum

Sakat Hüseyin'den bile kötü maalesef
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Maç içinde aşırı kızdım, şimdi mantıklı düşününce diyorum çok mu acımasız oluyoruz ama 20 yıldır düzenli maç izliyorum 2 maç üst üste bu kadar absürt hata yapan stoperde görmedim, Ahmetcan da çıktı alt yapıdan takır takır oynadı, saçmalamaları olmadı değil ama böyle absürt şeyler yapmamıştı.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Soğukkanlı değil. Hâliyle, varsa bile potansiyelini sergileyemedi.

Yorum

Ya ne ladar altyapi düşmanı var denswill okadar saçma sapan hata yapti onu okadar isliklamadiniz sonra neden altyapi dan oyuncu cikmiyor lan siz taraftar bile degilsiniz onu islikliyanlar
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Futbolu ne kadar basit oynarsan, o kadar verimli olursun. Yıllardır desteklediğimiz, şans vermeyenlere kızdığımız kardeşimiz bu fırsatı kötü kullandı. Bu demek değil ki, bir daha oynamasın... Ders çıkarsın, çalışsın, daha hazır çıksın sonraki maça.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ağır Taşıt
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Eline geçen şansı çok kötü kullandı.

Ama her ne olursa olsun, ilk 11 başladığı ilk maçta bu kadar güçlü şekilde kendi evladımızı yuhalamak da taraftarlığa sığmaz...
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

O kadar A takımla idmana çıkıp bu hataları yaparsan herşeye hazır olacan kardeş.! Oynaya oynaya hata yapa yapa pişecek dediysek bu kadar da değil. Git Maldini izle, Stam izle birşeyler yap, fiziğini geliştirmen gerekiyorsa daha da çalış... Senin elinde herşey.! Dün ıslıklandın diye küsmek de senin elinde, hırslanıp bizi mahcup etmek de senin elinde.

Yorum

• Sende suç yok, seni buralara getiren altyapı hocalarının …

Yorum

• şu gencecik çocuğa yapılanlara bak. Çok üzüldüm. Yazıklar olsun ıslıklayanlara. Adam belki iki üç maç hata yapacak sonra milyon eurolar kazandıracak. De ligt neler yedirmişti ajaxtayken. sonra 80 milyon euroluk topçu oldu.

Yorum

• çocuk kötü oynayabilir ama adamı ıslıklamak nedir ki tecrübeli oyuncu olsa bile ilk maçlarına çıktığında oturulup beklenir. Geçmişte Abdülkadir Ömür ilk maçına çıktığında etkisiz şut çekiyordu ama tribünden sürekli cesaret veriliyordu. Şota nın hocalık döneminde Erkan Zengin ligin ilk haftalarında Trabzondaki Galata maçındsa boş kaleye direğe vurdu tribün o maçta yine oyuncuya cesaret ve moral vermişti. Yine eskiye döndük. Fatih Tekke de 90 larda uzun bir sakatlıktan sonra ilk maçına çıktğtında kötü oynadığını ve ıslıklandığını bundan ötürü de çok üzüldüğünü söylemişti. Ondan sonra 4 büyükler arasında en cahil, ilkel, barbar taraftar bizimkiler diyince millet bana kızıyor.

Yorum

• yaptığı hatayı geçtim ışık vaadetmiyor. bir ahmetcan gibi değil yani. ha taha da ilk maçlarında kazmaydı biraz şimdi göztepe de değeri 5 milyon olmuş. savunmacı işi biraz karışık iş

Yorum

• Sarı kart da bozmuş olabilir dengesini yoksa maçın başında topla çıkışları gayet iyiydi.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim