şu gs ye gelen sara 2-3 maç çöp gibiydi bizim taraftar olsa geri göndertirdi, 20 yaşındaki çocuğu 45 dakikada olmaz ilan ettik vallla bravo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ali Şahin Yılmaz
Daraltma
X
-
Maç içinde aşırı kızdım, şimdi mantıklı düşününce diyorum çok mu acımasız oluyoruz ama 20 yıldır düzenli maç izliyorum 2 maç üst üste bu kadar absürt hata yapan stoperde görmedim, Ahmetcan da çıktı alt yapıdan takır takır oynadı, saçmalamaları olmadı değil ama böyle absürt şeyler yapmamıştı.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Ya ne ladar altyapi düşmanı var denswill okadar saçma sapan hata yapti onu okadar isliklamadiniz sonra neden altyapi dan oyuncu cikmiyor lan siz taraftar bile degilsiniz onu islikliyanlarYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Futbolu ne kadar basit oynarsan, o kadar verimli olursun. Yıllardır desteklediğimiz, şans vermeyenlere kızdığımız kardeşimiz bu fırsatı kötü kullandı. Bu demek değil ki, bir daha oynamasın... Ders çıkarsın, çalışsın, daha hazır çıksın sonraki maça.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
O kadar A takımla idmana çıkıp bu hataları yaparsan herşeye hazır olacan kardeş.! Oynaya oynaya hata yapa yapa pişecek dediysek bu kadar da değil. Git Maldini izle, Stam izle birşeyler yap, fiziğini geliştirmen gerekiyorsa daha da çalış... Senin elinde herşey.! Dün ıslıklandın diye küsmek de senin elinde, hırslanıp bizi mahcup etmek de senin elinde.
Yorum
-
çocuk kötü oynayabilir ama adamı ıslıklamak nedir ki tecrübeli oyuncu olsa bile ilk maçlarına çıktığında oturulup beklenir. Geçmişte Abdülkadir Ömür ilk maçına çıktığında etkisiz şut çekiyordu ama tribünden sürekli cesaret veriliyordu. Şota nın hocalık döneminde Erkan Zengin ligin ilk haftalarında Trabzondaki Galata maçındsa boş kaleye direğe vurdu tribün o maçta yine oyuncuya cesaret ve moral vermişti. Yine eskiye döndük. Fatih Tekke de 90 larda uzun bir sakatlıktan sonra ilk maçına çıktğtında kötü oynadığını ve ıslıklandığını bundan ötürü de çok üzüldüğünü söylemişti. Ondan sonra 4 büyükler arasında en cahil, ilkel, barbar taraftar bizimkiler diyince millet bana kızıyor.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum