Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ali Şahin Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu cocuk orta sahada kesici pozisyonunda oynamaz mıydı yani? Adam akıllı teknik stoper. Kasımpaşalı öküzğ koyacağına bir deneseydin

Yorum

Şampiyonluk için yarışamayacağımız 2 ay evvelden belliyken sezonu seni kazanmak adına planlamayan ve 3 stoper alan zihniyetin kafasına osurayım.

Yorum

yönetime de hocaya da yazar son rezillikler
        uzak kaldim bu ara ama yorumlardan anladim, tmarkt sitesinde de u19 gözüküyor, öncesinde A takimdaydi sanirim
        hoca bu konuda mâsum falan degil, iyice sogudum, kalas benkoviç'ine senin e mi
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yönetime de hocaya da yazar son rezillikler
          uzak kaldim bu ara ama yorumlardan anladim, tmarkt sitesinde de u19 gözüküyor, öncesinde A takimdaydi sanirim
          hoca bu konuda mâsum falan degil, iyice sogudum, kalas benkoviç'ine senin e mi
          Hoca basın toplantısında açıkladı. 1461'e gitmeyi kabul etmeyip U19'da kalmak istemişler. U19'a gönderilmesi ne kadar yanlışsa, 1461'e gitmek istememesi de o kadar yanlış. U19'da kalıp ufak çocuklarla oynayarak mı kendini geliştieie yoksa 2.Lig'de oynayarak mı? Ha 1.Lig'den teklif varsa ve oynama garantisi veriyorlarsa oraya gitmesi en mantıklı iş...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoca basın toplantısında açıkladı. 1461'e gitmeyi kabul etmeyip U19'da kalmak istemişler. U19'a gönderilmesi ne kadar yanlışsa, 1461'e gitmek istememesi de o kadar yanlış. U19'da kalıp ufak çocuklarla oynayarak mı kendini geliştieie yoksa 2.Lig'de oynayarak mı? Ha 1.Lig'den teklif varsa ve oynama garantisi veriyorlarsa oraya gitmesi en mantıklı iş...
            Ali Sahin, "1461'e gidecegime u19'a giderim" mi dedi yâni ? buna inanmak çok akil isi degil âbi
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

yahu rotasyonda duramaz mıydı neden gönderildi habu uşak a takımdan

(UEFA)

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Sahin, "1461'e gidecegime u19'a giderim" mi dedi yâni ? buna inanmak çok akil isi degil âbi
                İnanılmayacak ne var ki yani Hoca'nın yalan söylemesi için bir sebep göremiyorum. Hüseyin + 4 yabancı stoperimiz var. Normal şartlarda maç kadrosunda minimum 3 stoper olacağı için bu 5 kişiden 3'ü sakat veya cezalı olduğunda Ali Şahin mecburen maç kadrosuna alınacak. O da bu fırsatı bekleyeceğini söylemiş ama ben böyle bir şansın geleceğini düşünmüyorum...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

bu çocuğa bence şans verilmesi gerekir. hiç olmazsa yerli kuralı olduğu sürece oynamaya devam eder.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bu çocuğun sucu fahis para manajerlere vermediğimiz mi banija benkovic neyi eksik. Tamam super oyuncu degil ama digerlerine verilen paralara yazik
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Bu cocugun da sonu furkan yıldırım gibi olacak. Eddie newton döneminde yaz kampında samsun ile oynanan hazırlık maçında öyle bir stoper vardı. 3. ligden kiradan dönmüştü 22 yaşındaydı. Forumda gömülmüştü ama bence fena oynamamıştı 2. lige kiraya verildi şu an 3. ligde oynuyor.

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

Oynatılırsa muhtemelen iyi oynayacağı ve AA devrede 180'lik EYT'li dedesini çekemeyeceği için oynatılmıyor. Ayağı iyi stoper istiyorum diye gezen adamın bunu oynatmaması için başka sebep olamaz.

Yorum

A.A. sana şans vermez,

Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar

Anlayabilirsen anla Ali Cabbar
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

göz göre göre böyle bir yeteneği harcadılar.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Altlara düşmüş, yukarı çekeyim dedim.

Kulüp başkanımız Rambo Okan ve para öğütücü AA tarafından ham yapılan, genç ve ayağı temiz stoper oyuncumuz.

Yorum

oynadigi her mac iyi oynadi, su an kizaga niye cekildigini arastirmak lazim.
                                Böyle haksizliklara sessiz kalirsak daha cok yetenekler yok olur.
                                Abdülkadire verilen sansin yüzde 1 ni Ali Sahina verseydiler su an A milli yidi.
                                Hrvat hoca kendi benkovicleri oynatmak icin kesti,
                                AA da kendi Denswilini oynatmak icin kesiyor.

Yazik ama takip edecem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim