Bu cocuk orta sahada kesici pozisyonunda oynamaz mıydı yani? Adam akıllı teknik stoper. Kasımpaşalı öküzğ koyacağına bir deneseydin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ali Şahin Yılmaz
Daraltma
X
-
yönetime de hocaya da yazar son rezillikler
uzak kaldim bu ara ama yorumlardan anladim, tmarkt sitesinde de u19 gözüküyor, öncesinde A takimdaydi sanirim
hoca bu konuda mâsum falan degil, iyice sogudum, kalas benkoviç'ine senin e miTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hoca basın toplantısında açıkladı. 1461'e gitmeyi kabul etmeyip U19'da kalmak istemişler. U19'a gönderilmesi ne kadar yanlışsa, 1461'e gitmek istememesi de o kadar yanlış. U19'da kalıp ufak çocuklarla oynayarak mı kendini geliştieie yoksa 2.Lig'de oynayarak mı? Ha 1.Lig'den teklif varsa ve oynama garantisi veriyorlarsa oraya gitmesi en mantıklı iş...İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetime de hocaya da yazar son rezillikler
uzak kaldim bu ara ama yorumlardan anladim, tmarkt sitesinde de u19 gözüküyor, öncesinde A takimdaydi sanirim
hoca bu konuda mâsum falan degil, iyice sogudum, kalas benkoviç'ine senin e miTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ali Sahin, "1461'e gidecegime u19'a giderim" mi dedi yâni ? buna inanmak çok akil isi degil âbiİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca basın toplantısında açıkladı. 1461'e gitmeyi kabul etmeyip U19'da kalmak istemişler. U19'a gönderilmesi ne kadar yanlışsa, 1461'e gitmek istememesi de o kadar yanlış. U19'da kalıp ufak çocuklarla oynayarak mı kendini geliştieie yoksa 2.Lig'de oynayarak mı? Ha 1.Lig'den teklif varsa ve oynama garantisi veriyorlarsa oraya gitmesi en mantıklı iş...
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
yahu rotasyonda duramaz mıydı neden gönderildi habu uşak a takımdan
Yorum
-
İnanılmayacak ne var ki yani Hoca'nın yalan söylemesi için bir sebep göremiyorum. Hüseyin + 4 yabancı stoperimiz var. Normal şartlarda maç kadrosunda minimum 3 stoper olacağı için bu 5 kişiden 3'ü sakat veya cezalı olduğunda Ali Şahin mecburen maç kadrosuna alınacak. O da bu fırsatı bekleyeceğini söylemiş ama ben böyle bir şansın geleceğini düşünmüyorum...İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Sahin, "1461'e gidecegime u19'a giderim" mi dedi yâni ? buna inanmak çok akil isi degil âbi
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu çocuğun sucu fahis para manajerlere vermediğimiz mi banija benkovic neyi eksik. Tamam super oyuncu degil ama digerlerine verilen paralara yazikYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bu cocugun da sonu furkan yıldırım gibi olacak. Eddie newton döneminde yaz kampında samsun ile oynanan hazırlık maçında öyle bir stoper vardı. 3. ligden kiradan dönmüştü 22 yaşındaydı. Forumda gömülmüştü ama bence fena oynamamıştı 2. lige kiraya verildi şu an 3. ligde oynuyor.
Samsunspor vs Trabzonspor, 29.08.2020 maç bilgisi - maç raporu, kadrolar, iddaa bilgisi ve daha fazlası.
Yorum
-
oynadigi her mac iyi oynadi, su an kizaga niye cekildigini arastirmak lazim.
Böyle haksizliklara sessiz kalirsak daha cok yetenekler yok olur.
Abdülkadire verilen sansin yüzde 1 ni Ali Sahina verseydiler su an A milli yidi.
Hrvat hoca kendi benkovicleri oynatmak icin kesti,
AA da kendi Denswilini oynatmak icin kesiyor.
Yazik ama takip edecem.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum