Fatih tekke sozde teknik direktor yuzune bakmadan yolladi Arif dene cope 13 mac forma sansi verdi. Bu cocuk Trabzonspor olsa forma sansi vermezdi bizim egolu td ozani daha cok.sever
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Göktan Gürpüz (Kiralık - Gençlerbirliği)
Daraltma
X
-
Hep ayni yıllardır bizden ayrilan oyuncular en hırslı maclarini yine bize karşı oynuyorlar ayrılış süreçlerinde haksızlığa uğradıklarina inanan oyuncular olmuş olabilirİlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Güle güle yok. Ya 5 milyon avro getirecek ya da öpe öpe oynayacakİlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Ankara muhabiri, az çok biliyorum kim olduğunu. Sanmıyorum ki bir tarafından uydursun...İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmercan Özmen kimdir?
Onuachu dönmek istemiyor yazsa, aynı şeyleri konuşacak mıyız?
Yorum
-
uydurmasa, gerçek olsa bile üzerini niye çizelim? şimdiye kadar çoktan opsiyonun kullanılması lazımdı.İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ankara muhabiri, az çok biliyorum kim olduğunu. Sanmıyorum ki bir tarafından uydursun...( ゚д゚)
Yorum
-
Yalnızca yarım sezon tabela anlamında parlamış bir sporcunun kaprisini de çekmeyelim bir zahmet.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
uydurmasa, gerçek olsa bile üzerini niye çizelim? şimdiye kadar çoktan opsiyonun kullanılması lazımdı.
Kazanılacak bir yapısı varsa teknik ekip zaten gereğini yapar ama ayrılır ayrılmaz (üstelik kiralık) sosyal medyadan Trabzonspor'u takipten çıkan eden birini kazanmaya çalışmaya pek de mahal yok gibi.
Parasını getirsin, satalım.
Yorum
-
+2 opsiyonu kullanalım, gelsin kulübe. ters hareketi olursa 2 sene yatırırızİlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yalnızca yarım sezon tabela anlamında parlamış bir sporcunun kaprisini de çekmeyelim bir zahmet.
Kazanılacak bir yapısı varsa teknik ekip zaten gereğini yapar ama ayrılır ayrılmaz (üstelik kiralık) sosyal medyadan Trabzonspor'u takipten çıkan eden birini kazanmaya çalışmaya pek de mahal yok gibi.
Parasını getirsin, satalım.
daha oyuncudan herhangi hareket, ters bir demeç veya görüntü olmadan ayaklanmanın manası yok.
göktan bugün dortmund 2'de olsa, kardeşi gsde, gelmesin derdim. yusuf demir'in kardeşini de bu yüzden istemiyorum. bu kaypaklar akıl çelmede dünya markası.( ゚д゚)
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum