Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göktan Gürpüz (Kiralık - Gençlerbirliği)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fatih tekke sozde teknik direktor yuzune bakmadan yolladi Arif dene cope 13 mac forma sansi verdi. Bu cocuk Trabzonspor olsa forma sansi vermezdi bizim egolu td ozani daha cok.sever
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Futbolcu olsam rakipte arif, ozan, benjamin gibi topçuları bir arada görsem bayram eder maçın sonunda bende yıldız olurdum.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Güle güle.

Yorum

5 Milyon euro getir ciao o zaman.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güle güle.
            Hep ayni yıllardır bizden ayrilan oyuncular en hırslı maclarini yine bize karşı oynuyorlar ayrılış süreçlerinde haksızlığa uğradıklarina inanan oyuncular olmuş olabilir

Yorum

Güle güle.
              Güle güle yok. Ya 5 milyon avro getirecek ya da öpe öpe oynayacak

Yorum

Ft yuzunden gencler kaypoluuor arifi ozani oynatmak icin
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

gel kardeşim 2027 temmuzda seni frankfurta göndercez

Yorum

Ömercan Özmen kimdir?

Onuachu dönmek istemiyor yazsa, aynı şeyleri konuşacak mıyız?

( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ömercan Özmen kimdir?

Onuachu dönmek istemiyor yazsa, aynı şeyleri konuşacak mıyız?
                      Ankara muhabiri, az çok biliyorum kim olduğunu. Sanmıyorum ki bir tarafından uydursun...

Yorum

Ankara muhabiri, az çok biliyorum kim olduğunu. Sanmıyorum ki bir tarafından uydursun...
                        uydurmasa, gerçek olsa bile üzerini niye çizelim? şimdiye kadar çoktan opsiyonun kullanılması lazımdı.
                        ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

uydurmasa, gerçek olsa bile üzerini niye çizelim? şimdiye kadar çoktan opsiyonun kullanılması lazımdı.
                          Yalnızca yarım sezon tabela anlamında parlamış bir sporcunun kaprisini de çekmeyelim bir zahmet.

Kazanılacak bir yapısı varsa teknik ekip zaten gereğini yapar ama ayrılır ayrılmaz (üstelik kiralık) sosyal medyadan Trabzonspor'u takipten çıkan eden birini kazanmaya çalışmaya pek de mahal yok gibi.

Parasını getirsin, satalım.

Yorum

Yalnızca yarım sezon tabela anlamında parlamış bir sporcunun kaprisini de çekmeyelim bir zahmet.

Kazanılacak bir yapısı varsa teknik ekip zaten gereğini yapar ama ayrılır ayrılmaz (üstelik kiralık) sosyal medyadan Trabzonspor'u takipten çıkan eden birini kazanmaya çalışmaya pek de mahal yok gibi.

Parasını getirsin, satalım.
                            +2 opsiyonu kullanalım, gelsin kulübe. ters hareketi olursa 2 sene yatırırız

daha oyuncudan herhangi hareket, ters bir demeç veya görüntü olmadan ayaklanmanın manası yok.

göktan bugün dortmund 2'de olsa, kardeşi gsde, gelmesin derdim. yusuf demir'in kardeşini de bu yüzden istemiyorum. bu kaypaklar akıl çelmede dünya markası.
                            ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim