Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Gereksiz transfer oldu, tabiki eğer Siopis satmıyorsak. Bu transfer için gözden çıkarılan miktara , alınan 3. Sınıf stoperin ücretini ekleyip sağlam bir stoper alınmalıydı. çok transfer yerine direk katkı sağlayacak adam mantığını ne zaman öğreneceğiz
Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Bir takımın en iyi oyuncusu bize geliyorsa , ya bizdede çok başarılı oluyor . Yada klasman farkinı net sekilde hissedip yok olup gidiyor .
Ortası yok yani ...
Şöyle bir detay dikkatimi çekti. Bu arkadaşın nasıl iyi bir futbolcu olduğu övülürken sürekli Panathinaikos'un kaptanı olduğu vurgulanıyor. Panathinaikos dediğin, Yunanistan liginin ortalama bir kulubü. Siz acaba Panathinaikos'u, PAOK ile karıştırıyor olabilir misiniz?
Şöyle bir detay dikkatimi çekti. Bu arkadaşın nasıl iyi bir futbolcu olduğu övülürken sürekli Panathinaikos'un kaptanı olduğu vurgulanıyor. Panathinaikos dediğin, Yunanistan liginin ortalama bir kulubü. Siz acaba Panathinaikos'u, PAOK ile karıştırıyor olabilir misiniz?
Tam tersi olmasın üstadım.Ortalama derken?
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Üstadım ben Kourbelis'in panathinaikos'a transferinden sonraki dönemini kast ederek yazdım. Genel tarih olarak değil. Son 10 yıla baktığımız zaman paok daha başarılı bir takım ayrıca
Trabzonspor'a Kourbelis Hoş Geldin.Umarım çok başarılı olacaksın.Haydi Bakasetas, Siopis, Kourbelis 9. Şampiyonluğa doğru sonuna kadar yılmadan mücadeleye devam.Hepinize inanıyoruz ve tekrardan şampiyonluk başarısını kazanacağız..
Yorum