Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dimitris Kourbelis

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hem stoper hem defansif orta saha hem de orta sahanın ortasında oynayabiliyor. Avcı nasıl kaçırdı bunu diyecektim ki istemişiz zaten geçen sene

Yorum

Gereksiz transfer oldu, tabiki eğer Siopis satmıyorsak. Bu transfer için gözden çıkarılan miktara , alınan 3. Sınıf stoperin ücretini ekleyip sağlam bir stoper alınmalıydı. çok transfer yerine direk katkı sağlayacak adam mantığını ne zaman öğreneceğiz
      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

Yunan bir panathinakos taraftarı tanıdığım kendisinin en iyi oyuncuları olduğunu ayrıldığı için üzüldüğünü söylemişti.

Bence siopisten daha iyi bir oyuncu dorukhan ayarında biri gibi.
        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
        Бургундия синий
        61

Yorum

Bir takımın en iyi oyuncusu bize geliyorsa , ya bizdede çok başarılı oluyor . Yada klasman farkinı net sekilde hissedip yok olup gidiyor .
          Ortası yok yani ...
          61

Yorum

Başarılar

(UEFA)

Yorum

Şöyle bir detay dikkatimi çekti. Bu arkadaşın nasıl iyi bir futbolcu olduğu övülürken sürekli Panathinaikos'un kaptanı olduğu vurgulanıyor. Panathinaikos dediğin, Yunanistan liginin ortalama bir kulubü. Siz acaba Panathinaikos'u, PAOK ile karıştırıyor olabilir misiniz?

Yorum

Colmanın yüzde ellisi kadar oynasa yeter
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şöyle bir detay dikkatimi çekti. Bu arkadaşın nasıl iyi bir futbolcu olduğu övülürken sürekli Panathinaikos'un kaptanı olduğu vurgulanıyor. Panathinaikos dediğin, Yunanistan liginin ortalama bir kulubü. Siz acaba Panathinaikos'u, PAOK ile karıştırıyor olabilir misiniz?
                  Tam tersi olmasın üstadım.Ortalama derken?

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tam tersi olmasın üstadım.Ortalama derken?

Üstadım ben Kourbelis'in panathinaikos'a transferinden sonraki dönemini kast ederek yazdım. Genel tarih olarak değil. Son 10 yıla baktığımız zaman paok daha başarılı bir takım ayrıca

Yorum

Trabzonspor'a Kourbelis Hoş Geldin.Umarım çok başarılı olacaksın.Haydi Bakasetas, Siopis, Kourbelis 9. Şampiyonluğa doğru sonuna kadar yılmadan mücadeleye devam.Hepinize inanıyoruz ve tekrardan şampiyonluk başarısını kazanacağız..

Yorum

Futbolcu hakkinda analiz tweet serisi.

Yorum

Bu sene üst sıralarda kalmak için bu uşağın iyi değil çok iyi çıkması lazım
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Antremanlarda kendine dikkat et.
                            TRABZONSPOR
                            iyi ki varsın Eren Bülbül...
                            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Maşallah

Yorum

Fena uşak değil ama ben 6 no için yeterli bulmadım, orada eski gs li melo tarzında daha sert bi adam isterdim…
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Çalışıyor...
                                X