Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Dilan Bozok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gecen sene alinirkene yazmisdik, bu mala 1 kurus bile yatirmayin.

Yorum

• Uğurcan'dan çok kazanması benim bile zoruma gidiyor. Kaptanın hali nasıl olsun?
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Bir de aldığı maaş konusu var şaka gibi. Fesih falan olmaz mı bu ya, kimse almaz ki zaten bunu

Yorum

• Sen gidene kadar her maç buraya gelip sana hakettiğin şeyleri yazacağım, sevgili kabasakal. Nefretimsin, bu takımda gol kralı bile olsan nefretimsin bundan böyle.

Yorum

• Defol bu takımdan Bozok.

Yorum

• Nefret objesi olma yolunda ilerliyor..

Bunu görünce maçı kapatasım geliyor..
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Şu sözleşme fesih ederim diyenler futbol izlemeye bu sene mi başlamış merak ediyorum.

düşük maaşlı futbolcunu fesih etmeye benzemez senelik 1,5 milyon Euro alan adamı fesih etmek.

Gollerinin birçoğunu penaltıdan atan, muleka Kasımpaşa’ya gelince kesik yiyen adama 1,5 milyon Euro vermek zaten saçmalıktı, bu saçmalıktan daha ilerisi varsa o da tek taraflı fesih etmektir.

Peki ne yapacağız? Üzülerek söylüyorum ki zarar etmekten ve Abdullah Avcı’yı anmaktan başka yapacağımız birşey yok. Bizim yönetim bunu ne satabilir, ne kiralayabilir. Eskaza yurtiçi bir transferde takas olsun desek o da olmaz. Kısacası geçmiş olsun.

Yorum

• açılan ortaya eğilen forvet harikasınız ya

Yorum

• İlk iç saha maçını ağlayarak terk edip ertesi gün ilk vasıta ile şehirden ayrılmalı.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk iç saha maçını ağlayarak terk edip ertesi gün ilk vasıta ile şehirden ayrılmalı.
                      İlk kez bir topçu için bende böyle düşünüyorum, yaptığı şey masum değil.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Trezeguet ve Bardhi'nin paslarına kasten vurmadığını/hareketlenmediğini düşünmüştüm maçı izlerken ama Teklic'in ortasına eğildiğini görmemiştim. Oha oha oha!

Ben başkan olsam anında kovarım bunu.

Yorum

• kendisi zaten les topcu ama gs macindaki hareketleri kesinlikle iyi niyetli degil.bu adamin artik bu formayi giymemesi gerekiyor.transfer sezonu bitmeden defedilmeli.

Yorum

• Dostum sana acı bir gerçek vereyim mi? Gs'de hiçbir zaman oynayamayacaksın

Yorum

• Forumun bazen küfürlere izin vermesi gerektiğini düşünüyorum
                              Bu adam fazlası ile hak ediyor
                              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                              Beşirli/TRABZON

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...