gecen sene alinirkene yazmisdik, bu mala 1 kurus bile yatirmayin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Dilan Bozok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şu sözleşme fesih ederim diyenler futbol izlemeye bu sene mi başlamış merak ediyorum.
düşük maaşlı futbolcunu fesih etmeye benzemez senelik 1,5 milyon Euro alan adamı fesih etmek.
Gollerinin birçoğunu penaltıdan atan, muleka Kasımpaşa’ya gelince kesik yiyen adama 1,5 milyon Euro vermek zaten saçmalıktı, bu saçmalıktan daha ilerisi varsa o da tek taraflı fesih etmektir.
Peki ne yapacağız? Üzülerek söylüyorum ki zarar etmekten ve Abdullah Avcı’yı anmaktan başka yapacağımız birşey yok. Bizim yönetim bunu ne satabilir, ne kiralayabilir. Eskaza yurtiçi bir transferde takas olsun desek o da olmaz. Kısacası geçmiş olsun.
Yorum
-
İlk iç saha maçını ağlayarak terk edip ertesi gün ilk vasıta ile şehirden ayrılmalı.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk kez bir topçu için bende böyle düşünüyorum, yaptığı şey masum değil.İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk iç saha maçını ağlayarak terk edip ertesi gün ilk vasıta ile şehirden ayrılmalı.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Forumun bazen küfürlere izin vermesi gerektiğini düşünüyorum
Bu adam fazlası ile hak ediyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum