Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Dilan Bozok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Bu mesajda Umut için bir kelime yazmıştım. [MENTION=48765]acan61[/MENTION] arkadaşımızın nazik uyarısıyla silmiştim.
Tek sezonluk performansın, taraftar gazına gelen yönetimlerin popülist transfer hamlelerine kurban gidişinin acaba kaçıncı örneği...
Çocuğun kabahati yok. Ona kızmıyorum. Peşinde koşan bizimkilerdi.
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5.15 M Euro'ya aldığın, penaltısız 15 gol atan, rakip stoperleri ezen, 20 M Euro serbest kalma maddesi olan şampiyon kadronun as forvetini sezon başladıktan sonra 6 Milyon Euro'ya satıp sırf Türk statüsünde diye 2 Milyon Euro bonservis vermek... Ağzımı bozmayayım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bozok tivitlerine bir şey demem
Ama taraftar grubu tâkip etmesi oha yâni
Yusuf Halil falan da concon yalasın dursun
Adam olsalar bunun peşine Ts tâkip ederler de nerdeeeeeee
İmzâ atmadan tâkibi çekerler ödlek gibiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Nazik de olsa uyarı falan estağfirullah hocam. Ben espri ile söylemişimdir. Genelde yazılarım bu şekilde oluyor.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mesajda Umut için bir kelime yazmıştım. @acan61 arkadaşımızın nazik uyarısıyla silmiştim.
Tek sezonluk performansın, taraftar gazına gelen yönetimlerin popülist transfer hamlelerine kurban gidişinin acaba kaçıncı örneği...
Çocuğun kabahati yok. Ona kızmıyorum. Peşinde koşan bizimkilerdi.
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921706742
Yerli olarak alınabilir bir Türk forvet yok maalesef. Fener düne kadar Serdar Dursun Gsde halen Halil ile oynuyor. Cornelius yerine ikame olarak Gomez alındı. Tutmadı. Umut 11'e alınmadı. Umut'a kadar eleştirilecek o kadar çok şey var ki! Bu başlık sanırım en son aklıma gelir.
Yorum
-
Demek istediğim şu: Gelmesine karşıydım, tepki gösterdim. Hatalı transferdi. Enis, Emrehan, Batuhan vs niye alındı? Ama bugün kızılacak oyuncu o değil. Dediğin gibi ona gelene kadar...İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNazik de olsa uyarı falan estağfirullah hocam. Ben espri ile söylemişimdir. Genelde yazılarım bu şekilde oluyor.
Yerli olarak alınabilir bir Türk forvet yok maalesef. Fener düne kadar Serdar Dursun Gsde halen Halil ile oynuyor. Cornelius yerine ikame olarak Gomez alındı. Tutmadı. Umut 11'e alınmadı. Umut'a kadar eleştirilecek o kadar çok şey var ki! Bu başlık sanırım en son aklıma gelir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Çıkarmış takiptenİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBozok tivitlerine bir şey demem
Ama taraftar grubu tâkip etmesi oha yâni
Yusuf Halil falan da concon yalasın dursun
Adam olsalar bunun peşine Ts tâkip ederler de nerdeeeeeee
İmzâ atmadan tâkibi çekerler ödlek gibi
Dünki maçta derin mevzular aramamak lazım. Bu adamın kalitesi bu. Ne bitiriciligi var, ne sırtı dönük top tutabiliyor, ne hızı var, ne fiziği. Geldiğinden bu yana böyle. Gomez gidecekse Enis ilk 11 başlamalı.En son MA291 tarafından düzenlendi; 20.08.2023, 23:46.
Yorum
-
İnsan ister istemez düşünüyor işteİlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkarmış takipten
Dünki maçta derin mevzular aramamak lazım. Bu adamın kalitesi bu. Ne bitiriciligi var, ne sırtı dönük top tutabiliyor, ne hızı var, ne fiziği. Geldiğinden bu yana böyle. Gomez gidecekse Enis ilk 11 başlamalı.
Ben de kötü niyetlidir diyemem ama üzüldüğünü de sanmıyorumTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Takımda disiplin olsa bu duruma düşülmezdi zaten. Her yerde böyledir, en başta disiplin yoksa alt taraf komple sarar, imam cemaat muhabbeti vs. Normalde iyi takımsan, büyük takımsan şu muhabbetlerin olmaması bile lazım. Büyük ders olsun, bir senelik topçuya güvenmeyeceksin.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Tek forvet olması bilime bile aykırı.
Göz var izan var. Bir de süper lig gibi güreş gerektiren bir ligde.
Ama her halukarda kadroda iş yapar, hele ki kanatlarımızın kırıldığı şu dönemde.
Yalnız gs maçındaki acayip hareketleri benim de midemi bulandırdı. Hele ki 2. Yarı kalecinin kucağına attığı top.Özkan SÜMER
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum