Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Dilan Bozok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gece yollanmalı

Yorum

• Bu gözler bu takımda bu kadar vasıfsız nadir forvet gördü.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Büyük maçlarda sahada yok. Küçük maç golcüsü. Muleka'ya uygulanan markajın ekmeğini yeyip tabela yaptı. Bunu o sezon ligi biraz takip eden herkes biliyor.

Yorum

• Komedi , bunun gibisi gelmemiştir.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bir daha bu formayı giymemeli. Çok sevdigi gssine gidebilir. Enis oynasın daha iyi

Yorum

• adamı zorla ırkçı yapacak iq seviyesi düşük kasımpaşa çocuğu.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kötü niyetli olmasa dahi, sözleşmesini feshederim Doğucan'la birlikte
                Başka takımda concona hizmet etsinler
                Ya da tribüne gitsinle amigoluk yapsınlar, transferlerde ağızlarının suyu akmıştır ztn

Anlamadığım, bizim Trabzonlu uşaklar da koşa koşa bunlara hizmet eder,, az biraz utansınlar artık yaa... bizim yönetim kadar onların da kabahati var
                Al ne dedim Yusuf Demir için
                Viyana'da 1 sene daha kalsaydı, bu sene banko Leverkusen falan yapardı
                Gs yaptı da noldı, 1 sene sonra Basel'e kirâlık jdhahhah
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu adamın yerine enis destan oynasın yada altyapı oyuncusu zira bizim takımda ne tek forvet ne forvet oynayabilir, hatta hic oynayacak birşey göremiyorum.
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

• Arkadaş bu kadar keresteyi biz bu takıma nasıl aldık...Ben hep diyorum yine de diyeceğim bunlar transfer değil bunlar kara para aklama hareketleridir...

Yorum

• Buna yıllık 1,5 milyon euro ücreti layık gören yöneticilerin futboldan men edilmeleri lazım. Çim hokeyi gibi sporlara yönelsinler.

Yorum

• Gol pozisyonunda pas kotü geldi. Onun dışında sahada eridi gitti. 10 üzerinden puan vermek gerekiree 0,5.

Yorum

• Yorum

• eski trabzon tribünleri olsa bu eleman trabzon sınırlarına yaklaşamazdı.

ben aylardır bu başlığa yazıyorum. bu elemanın galatasaraylı olduğunu trabzonspor'u küçümseleyen açıklamalar yaptığını.

taraftarın jetonu daha yeni düştü. yazık.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• cimbom old boys o golü atmalıydın

(UEFA)

Yorum

• önüne atılan gol pasına top geçtikten sonra ters ayağıyla bişiler yapması beceriksizliğini net gösterdi. bardhi nin pasını da beklemiyorsan orda ne işin var be adam. bu adamla olmaz bu iş yedek bile olamaz tam bir hayal kırıklığı nasıl gol kralı oldu bu adam hayret

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim