İlk olarak Barista tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Dilan Bozok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bugün yazar mı bir adet gsye ?İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabuk subuk açıklamaları olduğu halde halen daha takımda forma şansı bulabiliyor olması inanılır gibi değil.
Yorum
-
Top bir yerlerine çarparsa neden olmasınİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün yazar mı bir adet gsye ?
Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
Nota defterine yazarİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün yazar mı bir adet gsye ?
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Neymiş o abuk açıklama?İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabuk subuk açıklamaları olduğu halde halen daha takımda forma şansı bulabiliyor olması inanılır gibi değil.
Gs son şampiyon çok iyi kadro kurdu demesi mi? Aynısını hoca da demedi mi?( ゚д゚)
Yorum
-
Daha önce dediğimi tekrarlayayim
Yurt içi yerli olarak gsli alabilirsin, ama fbli alma
Gurbetçilerden ise tam tersi, fbli alabilirsin, ama gsli alma
Doğucan da aynı mok
Bunlar "seviyemiz bu kadar bile değil, bu takımda olduğumuz için şanslıyız" demezler... "Ts ufak kulüp yaa, bizim gs daha büyük" derler öyle yaşarlar
Umut kötü niyetlidir diyemem, ama kafaları böyle çalışır gurbetçi conconluların, emin olun, onun için uzak tutacaksın almayacaksın öylelerini bizim takıma
Maçı çok çok az izleyebildim, ilk yarı Umut'un dokunamadığı gol pozisyonuju gördüm
Trezeguet daha ne yapsın?
Umut oraya salahana gibi gitmese atardı golü, yalandan yere ofsayta kalmamak için ağır ağır gitti demesin şimdi, öyleyse goyaym o kafasına bi odun öyle golcününEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 20.08.2023, 01:47.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum