Gol odağı iyi. Tek pasları ve pas ritmi Gomez'den iyi. Ceza sahası golcüsü ama maliyeti fazla. Sezona fena başlamadı, sonra birkaç maçta stoperlere ezilip sahada kayboldu falan o ara gereğinden fazla kesik yedi. Devamında takımdan koptu adam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Dilan Bozok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fiyatında indirime gidecekse kalsın. Şöyle KAP bildirimi var
Profesyonel futbolcu Umut Dilan Bozok'un Kulübümüze transferi konusunda, FC Lorient ile anlaşma yapılmıştır. Anlaşmaya göre, FC Lorient'e sözleşme fesih bedeli olarak 2.000.000.-Eur, 3 taksit halinde ödenecektir. FC Lorient'e ayrıca; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilen transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %10'u ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Umut Dilan Bozok ile 3 (Üç) yıllık anlaşma yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
2022-2023 futbol sezonu için 26.250.000.-TL garanti ücret,
2023-2024 futbol sezonu için 31.500.000.-TL garanti ücret,
2024-2025 futbol sezonu için 36.750.000.-TL garanti ücret ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,9'u oranında ödeme yapılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Yorum
-
1.5 milyon euro hatta olası kur artışıyla neredeyse 1-1.2 m euro diyelim seneye alacağı ücret. Umuta hiç şans vermedik neredeyse. Bizde hiç özguvenli oynayamadı. Kalan maçlarda ilk 11 başlayacağını düşünüyorum. Atacağı gol sayısına göre Bjelica'nın ilk tercihi olarak bile kalabilir yine gönderilebilir de. Ben düşünüldüğü kadar kötü bir topçu olduğunu düşünmüyorum..En son Kemal Öztel tarafından düzenlendi; 10.05.2023, 10:41.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 milyon euro hatta olası kur artışıyla neredeyse 1-1.2 m euro diyelim seneye alacağı ücret. Umuta hiç şans vermedik neredeyse. Bizde hiç özguvenli oynayamadı. Kalan maçlarda ilk 11 başlayacağını düşünüyorum. Atacağı gol sayısına göre Bjelica'nın ilk tercihi olarak bile kalabilir yine gönderilebilir de. Ben düşünüldüğü kadar kötü bir topçu olduğunu düşünmüyorum..
Takim oyunumuzu gelistirdikten sonra eskiden yedekten girip gol atan febeli semih senturk yapma ihtimali var?
Yorum
-
sırtı dönük oyunda pontula verdi şikebahçe maçında
Yorum
-
Yerli İcardi.
Yorum
-
Ne yaparsa yapsın Trabzonsporun as forveti olamaz neticede.1.5 milyon euro maaşla avrupada ne top oynayan adamlar var.Böyle böyle batıyoruz işte aga.İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGomez salağı yerine hep Umut oynasa idi daha iyi olacaktı.
Bana kalsa Gomezi de kendisini de gönderirim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum