Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Dilan Bozok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayal kirikligi. Aldigi maasin zerresini hak etmiyor.

Yorum

• Ben galatasaraylıyım diyen adami halen daha maça çıkarıyorlarsa diyecek bir şey yok zaten. Demek ki bu takımın ne başkanı var ne de yöneticisi.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Rakiple mücadeleden kaçmıyor, bağlantı olmaya çalışıyor. Olması gereken yerdeydi ve golünü attı. Yeni forvet gelene kadar en uçta Umut'u izlemeliyiz. Gomez köyüne dönsün.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Oyun sisteminin de etkisi vardı muhakkak ama beklentileri karşılayan adım ve bazı maçları kacirdigin pozisyonlarla kaybetmemize neden oldun. Senden umitliydim ama gol attıktan sonraki havanı beğenmedim. Çık oyna golünü at önce atamadiklarini telafi et sonra havanı atarsin

Yorum

• Tepkisi normal. Sanki sezonun kötü gitmesinin srbebi bu oyuncular? Sonraki maçta tribüne çağrılır, gönlü alınır. Sonra yine ıslıklanır. Taraftar - Futbolcu ilişkisi böyledir.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk maçlarda gayet güzel oynuyordu ama gittikçe etkisiz hale geldi. Takım modunun düşmesinin payı da var bunda. Bu sene herkes kötü görünüyor. Performansları takım olarak değerlendirmek lazım bence. Maaşı çok yüksek ama bence üzerinde durulması gereken bir oyuncu. İyi bir organizasyonda iş yapacaktır

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• vasat oğlu vasattır. bunu nasıl elden çıkaracağız.

Yorum

• Kötüydün tepkiyi hak ettin, 1 gol attin diye surat yapmalar nedir ? kaldir elleri özür diler gibi yap geç o yana
                  1 2 daha atinca alkislanirsin ztn
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Tepki vermesini çok yadırgamıyorum insanlık hali ama işine odaklanması gerekiyor. Sen sahada golleri sırala kral da yapar bu taraftar seni.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Oynatmadan satamayacağımız bir oyuncu bu yüzden sezon sonuna kadar çok şans verilmeli ve mutlaka maliyetine verilmeli
                      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• şundan medet umup oyuna sokuyorlar. sene sonu kovulacak ilk isimden birisi budur.

Yorum

• Haydi Umut

( ゚д゚)

Yorum

• Umutsuz vaka
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• şu çapsız tipin trabzonspor'da forma giymesi zoruma gidiyor.

Yorum

• Altyapidan en beceriksiz cikarsak bundan faydali olur ya bu nasil gol krali oldu. Kasimpasa 4 çöp kakaliyarak iyi is başardi
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim