Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Dilan Bozok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tam bir gurbetçi şansa futbolcu olmuş bence. hoca bugün oyuna bile almadı iyi yaptı. bomboş bir transfer.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kamil bence en iyi maçını Ünal hoca zamanında BJK ye karşı orta sahada oynamıştı o maçta da bjk ti dağıtmıştık zaten.
      Içerdeki bir maç miydi ? iç sahada fbyi yendigimiz ve sol bek oynadigi maç çok iyiydi, 1-1 bitmisti sanirim, staddaydim
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• #1,5milyonEuroNerede

Yorum

• Piyanoya devam mı Dilan?

Yorum

• Antalya maçının en güzel yanı bunun hiç süre almamasıydı,sezon sonu takas makas ayağına paketlenir umarım iç piyasada alıcısı olur.Gerçi bizim verdiğimiz maaşın yarısını verecek anadolu kulübü zor çıkar.Sözleşme fesih bedeli okarakta loriente 2 milyon euro ödemişiz yeni öğrendim,bu sene toptan bir akıl tutulması yaşıyoruz gerçekten..
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Sezon başı çok beğeniyordum ama sonra saçma sapan güçsüz, ağır bir görünüme büründü. Hoca eski sisteme dönecekse hiç işe yaramaz, Fransa'ya falan zarar etmeden satabilirsek mükemmel olur.

Yorum

• Sonu Sivas, Kasımpaşa, Kayseri gibi takımlar veya orta sınıf Avrupa takımları olmasını istemem, ancak avcının ne olduğunu kendisinin bile bilmediği bir sistemde başarılı olma şansı yok
                Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Söylerken fazlasıyla utanıyorum ama bulduğu pozisyonda vurmuş olmak için vurduğuna neredeyse eminim. Arkada da Hugo ve Yusuf bomboştu.

Keşke hiç böyle birliktelik olmasaydı.

Yorum

• Utanc kaynagi bir transfer

Yorum

• Ulan ben senden bir de ümitliydim utanmaz herif

Yorum

• Yani korkunç para alıyor, tek yapması gereken topa iyi vurabilmek, onuda yapamıyor. Kesinlikle elden çıkarmak için uğraşacağımız ama kimsenin almadığı kazık bir topçu.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Fransada bir takıma itelemek lazım.

Yorum

• Görevini yerine getirdi

Yorum

• Tek vurduğu şutta bencillik yapmasa arkasında iki arkadaşı boştu.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ne desem gg. Yusuf yazıcıgillerden. Fransa’da doğmasa koyun güdemezdi
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim