Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Dilan Bozok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Niye son vuruşları yaparken hep yere düşüyor,attığı gollerde bile dikkat etmiştim hep aynı..
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Büyük takımlarda golcü olarak oynayacak kapasitesi yok maalesef. Topu alıp saklayacak, arkadaşlarını oynatacak gerektiğinde rakip stoperlerle boğuşacak özellikleri olmayınca eziliyor haliyle.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• yazık buna verilen paralara boy yok, fizik yok, bitiricilik yok. hekimoğlu trabzon da bile oynayamaz.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Allah biliyor gelmesini hiç istememiştim. Hâlâ utanmadan "Galatasaraylıyım" diyor.

1.5 milyon euro para alıyorsun utanmaz herif. Ahlâksız herif. Rezil herif.

Yorum

• Işler kötü gitti mi böyle olur bu işler. İşler iyi gitse unut goller atsa takım zirveye oynasa "Trabzonspor'da çok isteyerek geldim" derdi. Trabzonspor'un hocası demez Abdullah hoca derdi. Bir de bu ara hoca da böyle sanki konunun içinde kendileri yokmuş gibi konuşuyor hayret bir şey. Kimse suçlu değil la. Heriflere bak arkadaş.
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Şu açıklamaya bak ya. Kulüpten hiç kimse görmüyor mu bu açıklamaları? Kulüpte bunun kulağını çekecek kimse yok mu?

Ne demek her önüne gelen muhabire ben Galatasaraylıyım demek. Sen Trabzonspor'dan, hak ettiğinin çok daha üstünde para alıyorsun, başka takımın taraftarı olduğunu dile getiremezsin birader.

Leş atıyorsun zaten, git Galatasaray tribününde amigoluk yap eğer o kadar büyük taraftarıysan.
              En son Çankaya tarafından düzenlendi; 31.01.2023, 10:05.

Yorum

• şunu kadro dışı bırakın allah aşkına adam bizi bildiğin sıradan anadolu takımı olarak görüyor bu söylemi ile. ne rezil bir tipsin sen bilader.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Açıklamalar rezalet ötesi, korkunç yani. Zaten kafasız olduğu oyun tarzından belli. Kasımpaşadan Messi bile çıksa alınmamalı.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Seni Galatasaray'a aldırmayan hoca büyük hocadır vesselam. Nitekim senin gibi 3.sınıf topçuları takımına almayan adam at başı gibi şampiyonluğa gidiyor. Valla hiç bekleme hemen s.g.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Niye son vuruşları yaparken hep yere düşüyor,attığı gollerde bile dikkat etmiştim hep aynı..
                      dengesiz diye

Yorum

• şu inanılmaz formsuz maxi gomez'i bile kesemiyor ya nasıl rezil bir topçu apaçık ortada

Yorum

• Ben açikçasi dürüst olani severim, gizleyecek bir sey yok gizlese ne yazar biliyoruz conconlu oldugunu, hiç kizmaya gerek yok

Ame diger taraftan birçok kez dile getirdigim gibi, Avrupali ve conconlu olani almayacaksin, git gurbetçi fbli al gsli alma, ne oluyorsa katki veremiyorlar, bir de begenmemezlik küçük görme falan da oluyor onlarda, burunlari havada alayinin...
                          fbli de istemem ama hiç istemedim M.Müldür bile gelse takir takir oynar, ki kendisini pek begenmem, yetenekli oldugunu da düsünmüyorum
                          Kâmil Ahmet örnegi var, Ingiltereli fbli, en iyi maçi fb maçi =) bir gurbetçi conconludan bunu hayatta göremezsiniz
                          Geçen sene Bozok gs'ye atti derseniz, geçen seneki gs'ye ben de atardim
                          Ki attiktan sonra neredeyse özür diledi, tmm gslisin de orada hiç oynamadin ne o sanki yillarca bjk'de oynayip bize gelip bjk'ye gol atan Olcay gibi özür dileme falan ? ki Olcay'i da elestirdi birçok kisi, ben çok sorun görmemistim

Attin golünü tuttugun takima, abartili sevinme geç o yana, el kaldirma nedir Bozok ?
                          Bertug da bize gol attiktan sonra özür dileseydi bâri
                          Gerçi bizde yetisip gidip bize gol atanlar en deli sevinçlerini bize karsi yasamistir, ya da bizim orali oldugunu bildiklerimiz, nasil bir karaktersizlikse, ana babadan aldiklari ya da almadiklari egitimin içine edeyim onlarin
                          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 31.01.2023, 16:30.
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Saçmasapan açıklamalarını yeni okudum burayı alanyaspor sandı herhalde..
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben açikçasi dürüst olani severim, gizleyecek bir sey yok gizlese ne yazar biliyoruz conconlu oldugunu, hiç kizmaya gerek yok

Ame diger taraftan birçok kez dile getirdigim gibi, Avrupali ve conconlu olani almayacaksin, git gurbetçi fbli al gsli alma, ne oluyorsa katki veremiyorlar, bir de begenmemezlik küçük görme falan da oluyor onlarda, burunlari havada alayinin...
                              fbli de istemem ama hiç istemedim M.Müldür bile gelse takir takir oynar, ki kendisini pek begenmem, yetenekli oldugunu da düsünmüyorum
                              Kâmil Ahmet örnegi var, Ingiltereli fbli, en iyi maçi fb maçi =) bir gurbetçi conconludan bunu hayatta göremezsiniz
                              Geçen sene Bozok gs'ye atti derseniz, geçen seneki gs'ye ben de atardim
                              Ki attiktan sonra neredeyse özür diledi, tmm gslisin de orada hiç oynamadin ne o sanki yillarca bjk'de oynayip bize gelip bjk'ye gol atan Olcay gibi özür dileme falan ? ki Olcay'i da elestirdi birçok kisi, ben çok sorun görmemistim

Attin golünü tuttugun takima, abartili sevinme geç o yana, el kaldirma nedir Bozok ?
                              Bertug da bize gol attiktan sonra özür dileseydi bâri
                              Gerçi bizde yetisip gidip bize gol atanlar en deli sevinçlerini bize karsi yasamistir, ya da bizim orali oldugunu bildiklerimiz, nasil bir karaktersizlikse, ana babadan aldiklari ya da almadiklari egitimin içine edeyim onlarin
                              Kamil bence en iyi maçını Ünal hoca zamanında BJK ye karşı orta sahada oynamıştı o maçta da bjk ti dağıtmıştık zaten.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• demek okan topçudan anlıyor bizim hoca anlayamıyor
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim