Niye son vuruşları yaparken hep yere düşüyor,attığı gollerde bile dikkat etmiştim hep aynı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Dilan Bozok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Işler kötü gitti mi böyle olur bu işler. İşler iyi gitse unut goller atsa takım zirveye oynasa "Trabzonspor'da çok isteyerek geldim" derdi. Trabzonspor'un hocası demez Abdullah hoca derdi. Bir de bu ara hoca da böyle sanki konunun içinde kendileri yokmuş gibi konuşuyor hayret bir şey. Kimse suçlu değil la. Heriflere bak arkadaş.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Şu açıklamaya bak ya. Kulüpten hiç kimse görmüyor mu bu açıklamaları? Kulüpte bunun kulağını çekecek kimse yok mu?
Ne demek her önüne gelen muhabire ben Galatasaraylıyım demek. Sen Trabzonspor'dan, hak ettiğinin çok daha üstünde para alıyorsun, başka takımın taraftarı olduğunu dile getiremezsin birader.
Leş atıyorsun zaten, git Galatasaray tribününde amigoluk yap eğer o kadar büyük taraftarıysan.En son Çankaya tarafından düzenlendi; 31.01.2023, 10:05.
Yorum
-
dengesiz diyeİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye son vuruşları yaparken hep yere düşüyor,attığı gollerde bile dikkat etmiştim hep aynı..
Yorum
-
Ben açikçasi dürüst olani severim, gizleyecek bir sey yok gizlese ne yazar biliyoruz conconlu oldugunu, hiç kizmaya gerek yok
Ame diger taraftan birçok kez dile getirdigim gibi, Avrupali ve conconlu olani almayacaksin, git gurbetçi fbli al gsli alma, ne oluyorsa katki veremiyorlar, bir de begenmemezlik küçük görme falan da oluyor onlarda, burunlari havada alayinin...
fbli de istemem ama hiç istemedim M.Müldür bile gelse takir takir oynar, ki kendisini pek begenmem, yetenekli oldugunu da düsünmüyorum
Kâmil Ahmet örnegi var, Ingiltereli fbli, en iyi maçi fb maçi =) bir gurbetçi conconludan bunu hayatta göremezsiniz
Geçen sene Bozok gs'ye atti derseniz, geçen seneki gs'ye ben de atardim
Ki attiktan sonra neredeyse özür diledi, tmm gslisin de orada hiç oynamadin ne o sanki yillarca bjk'de oynayip bize gelip bjk'ye gol atan Olcay gibi özür dileme falan ? ki Olcay'i da elestirdi birçok kisi, ben çok sorun görmemistim
Attin golünü tuttugun takima, abartili sevinme geç o yana, el kaldirma nedir Bozok ?
Bertug da bize gol attiktan sonra özür dileseydi bâri
Gerçi bizde yetisip gidip bize gol atanlar en deli sevinçlerini bize karsi yasamistir, ya da bizim orali oldugunu bildiklerimiz, nasil bir karaktersizlikse, ana babadan aldiklari ya da almadiklari egitimin içine edeyim onlarinEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 31.01.2023, 16:30.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Kamil bence en iyi maçını Ünal hoca zamanında BJK ye karşı orta sahada oynamıştı o maçta da bjk ti dağıtmıştık zaten.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen açikçasi dürüst olani severim, gizleyecek bir sey yok gizlese ne yazar biliyoruz conconlu oldugunu, hiç kizmaya gerek yok
Ame diger taraftan birçok kez dile getirdigim gibi, Avrupali ve conconlu olani almayacaksin, git gurbetçi fbli al gsli alma, ne oluyorsa katki veremiyorlar, bir de begenmemezlik küçük görme falan da oluyor onlarda, burunlari havada alayinin...
fbli de istemem ama hiç istemedim M.Müldür bile gelse takir takir oynar, ki kendisini pek begenmem, yetenekli oldugunu da düsünmüyorum
Kâmil Ahmet örnegi var, Ingiltereli fbli, en iyi maçi fb maçi =) bir gurbetçi conconludan bunu hayatta göremezsiniz
Geçen sene Bozok gs'ye atti derseniz, geçen seneki gs'ye ben de atardim
Ki attiktan sonra neredeyse özür diledi, tmm gslisin de orada hiç oynamadin ne o sanki yillarca bjk'de oynayip bize gelip bjk'ye gol atan Olcay gibi özür dileme falan ? ki Olcay'i da elestirdi birçok kisi, ben çok sorun görmemistim
Attin golünü tuttugun takima, abartili sevinme geç o yana, el kaldirma nedir Bozok ?
Bertug da bize gol attiktan sonra özür dileseydi bâri
Gerçi bizde yetisip gidip bize gol atanlar en deli sevinçlerini bize karsi yasamistir, ya da bizim orali oldugunu bildiklerimiz, nasil bir karaktersizlikse, ana babadan aldiklari ya da almadiklari egitimin içine edeyim onlarinNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum