Çok şey hayal ettirmişti ama fayda maliyet anlamında çok büyük zarara uğrayacakmışız gibi gözüküyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Dilan Bozok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Küçük takımların vasat futbolcusu. Kesinlikle büyük takımlarda iş yapamaz. Hiçbir yaşam belirtisi vermiyor, kocaman bir sıfır.
Son yıllardaki en kötü forvetimiz Afobe'yle yarışır. Hatta daha da ileri giderek Afobe bunu tokatlardı diyorum.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaalesef bu ligden aldığımız hiçbir oyuncu fayda sağlamıyor. Trabzonspor da kasımpaşa gibi bir ortam bulamaz rakip ekstra motivasyonla oynayınca adım attırmıyorlar. 1 tane şut çekti onuda 7.32 direk arasında kaleciye nişanladı.
Ogle anlasiliyorki hoca bu oyuncuyu alirken bizim rakiplere karsi ustun bir futbol oynayacagimizi kapanmak mecburiyetinde kalan defanslarin arasinda bozokun tek vuruslariyla isi bitirecegimizi ongormus malesef istenilen futbol anlayisini sistemi oturtamadik istiyoruzki kotu oynarken bozok naci trezege maxi vs sirayla birer waka! olup maclari kurtarsinlar simdilik olmuyor!En son objek tarafından düzenlendi; 21.01.2023, 17:28.
Yorum
-
-
Geçen seneki takımda olsaydı daha doğrusu geçen seneki takım psikolojisi olsaydı bence şu an bunları konuşuyor olmazdık. Her oyuncu bozuk ortamı değiştirecek karakterde olmuyor ve Bozok da o olmayan kişilerden biri. Örneğin Bakasetas ilk geldiği zamanda da takım kötüydü ve skor yükünü tek başına sırtlanıyordu. Bugün takım ne kadar kötü gitse de yine çıkıp sorumluluk alıyor. Bu sadece ayak tekniğiyle olacak iş değil yapı meselesi biraz da. Anadolu takımlarında konfor alanında rahat rahat takılan oyuncular buraya gelince baskı altında eziliyor ve pek az futbolcu bunun altından kalkabiliyor.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Bu haliyle kıraathanede iyi tavla oynar... Futbolu unutmuş sahada ne yaptığını bilmez şekilde dolaşıyor zavallım. Avcı nın sisteminden mi yoksa futbolcunun kendi içinde yaşadığı sıkıntılardan mı bilmiyorum ama takıma doğru düzgün katkısı yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum