Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bjelica döneminde gayet iyiydi. Demek ki iyi hocayla oluyormus.

Kendisini savunmak icin yazmiyorum. Sadece bir tespit
    .

Francesco
    Totti

Yorum

bu kadar pas özürlüsü bir bek görmedim...
      orta açma desen o da yok...
      senden olmayacak gibi...
      ***GeNÇ***

Yorum

Teknik sıfır.

Yorum

Seneye olma bu takımda , haketmiyorsun
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Kafayı öne eğip koşmasını görünce şekerim 1500 e çıkıyor..
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Kendine verilen şansları çok iyi kullanamadı ama ama iyi bir yedek olabilir

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

Millet 3. Ligden aldığı adamı iki senede şampiyonlar Ligi'nde oynatıyor, diğeri alt yapıdan aldığı gencin golleriyle seni yeniyor ( iyi oynadık, şanssızdık, hakem şunu yaptı bahanelerini bir kenara bırakarak) sen milli takım görmüş, sezon başı yeni transfer gibi alkışlanan oyuncunu tamamen yanlış kadro tercihleri ve taktik hatalarıyla çöpe çevirip yerine 5. Sınıf oyuncu transfer etmeye çalışıyorsun. Sonrada Eren berbat öyle mi? Futboldan soğutursun adamı sevgili hocam sayende 6 maçtır takımı izlemiyorum
                Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

bocat kardeşim iyi çıkarsa kendisine trabzonspor güreş takımında başarılar dilerim

Yorum

Son dkda az daha yiyorduk acaba hatasi var miydi

Yorum

Golü güzel olsa da geriye giden bir çocuk.Bu maçta bile çok kötüydü.Olmayacak.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Golü güzel olsa da geriye giden bir çocuk.Bu maçta bile çok kötüydü.Olmayacak.

Erenin futbolu oynama tarzi dumduz otobantta cok iyi ara yollarda cok kotu araba kullanan soforlere benziyor
                        O kadar efor harcayip hucuma cikiyorsun orta pas veya bir ince bilek hareketi beklerken genellikle amatorce bir son pasla top kaybı yapiyorsun bu defa deli gibi geriye kosmak mecburiyetinde kaliyorsun enerjini paslarini biraz daha bilincli kullanmaya calis daha iyi olmak senin elinde calismaya devam
                        En son objek tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 00:19.

Yorum

Güzel bir veda golüdür umarım
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Ya bi git yaa
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

yatma lan yere yatma her maç aynı şeyi görüyorum her şeyine söveceğim artık yatma. sokayım faulüne

Yorum

Maşallah.

"Sınırlanmadığı" zaman çok daha faydalı oluyor. Sürekli ceza sahasında gördük bugün. Trezeguet'nin ceza sahasına girmeye çalışırken Burak Yılmaz tarafından düşürüldüğü pozisyonda o bölgedeyken top rakibe geçer geçmez geriye anında koşması aklımda kaldı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X