Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağ bek sayarsak liste bitmez. Bek oyuncusundan ne beklediğinize bağlı. Ben oyun kuran, baskı altına doğru yere oynayabilen bek istiyorum. Mehmet Can, Bosingwa, JP ekolleri. Sen dersen fiziksel olarak diri, yıkılmayacak birini arıyorum profil değişiyor. Eren in normal şartlarda bir pozisyonda doğru tercihi yapma olasılığı hep düşük. Larsende öyle bu arada.
    ben de jp'yi bosi'yi tercih ederim. ama eren 2sinden de iyi adam. yazarken inanmadım kendime. galibiyetin sarhoşluğuna verin.

Yorum

Böyle devam
      En büyük Trabzon

Yorum

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de jp'yi bosi'yi tercih ederim. ama eren 2sinden de iyi adam. yazarken inanmadım kendime. galibiyetin sarhoşluğuna verin.
        Bana kalırsa yarısı bile etmezde bakalım yanılırım tabi inşallah.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Üzerine koyarak devam ediyor.İki kanatta da yerli ve genç adamlar oturtmamız çok iyi iş.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Üçüncü golden önce, topu rakipten öyle temiz aldı ki... Bu kadar.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üçüncü golden önce, topu rakipten öyle temiz aldı ki... Bu kadar.
              Aslinda orda sari karti olmasa 99% foul yapardi. Sari karti olmasi bize yaradi, biraz kendisi de böyle foulsüz bir sekilde top kapmayi calissa.
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslinda orda sari karti olmasa 99% foul yapardi. Sari karti olmasi bize yaradi, biraz kendisi de böyle foulsüz bir sekilde top kapmayi calissa.
                Sarı kart yediği pozisyonda ise faul bile yoktu bence.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Kart yediği pozisyon fecaat idi. Ne kart vardı ne faul vardı. Direkt topa tertemiz müdahale etti. Bu sezon beğeniyorum.

Yorum

Aslan parçası. Mis gibi çektiği topta sarı yedi. Devam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Çok daha iyisini bekliyorum bu kardeşten.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

polise gitmesi lazım

Yorum

Gelişimi gayet net görülüyor. Geçen sezon oyuncusuna çok daha fazla hareket alanı tanıyordu. Bunu geliştirmesi güzel. Şuanki gözüme çarpan sorunu, sağ ayakla gelişine pas hataları. Hata da hep aynı şekilde oluyor. Sağ ayağıyla merkeze pas deniyor. Rakip sağ kanat ayağını uzatıp pası kesiyor ve top rakipte kalırsa direkt hızlı hücum yiyoruz. Bundan dolay gol yesek mental olarak kaldıramayıp düşebilir. O yüzden umarım yakın zamanda düzeltebilir bu durumu. Geçen sezona göre çok daha az hata yapıyor. Böyle devam edip oyun kurulumuna katkı sağlayabilecek seviyede ayağını da geliştirebilirse gayet iyi paralara okutabiliriz kendisini. Boy + hız hazır. İstikrarlı savunma + tekniği ekleyebildiği anda çok değerli oyuncu olur.

Yorum

Ters bekin kademesine de girmeye başlamış hey yavrum hey

Yorum

süpersin be kardeşim...

Yorum

Aynen devem bu takımın ve milli takımın vazgeçilmesi olacaksın.

Yorum

Çalışıyor...
                                X