Allah utandırmasın. İnşallah çok başarılı olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edin Višća
Daraltma
X
-
Böyle adamlarda maliyeti önemsemiyorum.Nokta transfer,tertemiz transfer.Allah sakatlık vermesin.
Teşekkürler yönetim.
Yorum
-
Alooooooo peres. Kanadına adam geldi.Sen de çoşarsın artık..Bu adam bizde ya artık. Wakayla 50 metre havadan paslaşırlar artık.Sağ kanatta kim daha iyi diye akşam uykuya dalmadan düşünmeyeceğiz artık..Adamın hasını aldık.Allah sakatlık vermesin.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
hoşgeldin !!...
Trabzon'daki maçta başakşehir formasıyla zaten hiçbir şey oynamamasından belliydii...böyle olmaması lazım ama neyse yine de hayırlı olsun..
Yattara gibi performans bekliyorum desem yanılmam..En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 05.01.2022, 19:54.ölümüne trabzon !
Yorum
-
Visca'yı aldık. Takımımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Öte yandan beni rehavete sokabilecek cümleler okuduğumu belirtirim. Hemen "tehlikeli takım olduk" diyenler oldu mesela
. Renktaşlar, bunu diyebilmek için geç bence
. Diğer transferleri de tamamlamak lazımdı böyle cümleler için
.
Amatör web site kodlama...
Yorum
-
Bu transfer şampiyonlar ligi gruplarına kalmak için atılmış bir adım.Takım uzun vadeli programlanıyor.İnşaallah planlarımız tutar.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Bu ligin bana gore en iyi 4. Oyuncusunu transfer ettik.İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep yazdigimiz yusuf simsek transferinin aynisi. Bu sefer kacirmadik. Sifir uyum sorunu olacak. Herkes cok motive. Bu sene o sene. Her hamle dogru oluyor. Hosgeldin visca
1.hamsik 2..ugurcan 3..nwakame 4.visca.
Basta Abdullah hocamiza, sonra Ahmet baskan ve ertugrul dogana tesekkurler.
Adam gibi adam ve cok yetenekli bir karakter transfer ettik.
Cok zor bir trnasferdi, hem de devre arasi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum