Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edin Višća

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Allah utandırmasın. İnşallah çok başarılı olacak.

Yorum

Hayirli Olsun.

Türk futbol tarihinin en iyi sağ açık yabancı oyuncusunu transfer ettik böylece.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Hoşgeldin Visca
        Gücümüze güç kattın.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Böyle adamlarda maliyeti önemsemiyorum.Nokta transfer,tertemiz transfer.Allah sakatlık vermesin.
          Teşekkürler yönetim.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Alooooooo peres. Kanadına adam geldi.Sen de çoşarsın artık..Bu adam bizde ya artık. Wakayla 50 metre havadan paslaşırlar artık.Sağ kanatta kim daha iyi diye akşam uykuya dalmadan düşünmeyeceğiz artık..Adamın hasını aldık.Allah sakatlık vermesin.
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

hoşgeldin !!...

Trabzon'daki maçta başakşehir formasıyla zaten hiçbir şey oynamamasından belliydii...böyle olmaması lazım ama neyse yine de hayırlı olsun..
              Yattara gibi performans bekliyorum desem yanılmam..
              En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 05.01.2022, 19:54.
              ölümüne trabzon !

Yorum

Hoşgeldin Edin , biraz geç oldu epeyde güç oldu ama çok zaferlere birlikte yürüyeceğiz
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

müzik gücü cok yüksek. hayirli olsun.
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Artık ligdeki her türlü rakip için daha tehlikeli bir takım olduk.

Yorum

ulan girip girip bakıyorum hala gerçekten aldık mı diye.

Yorum

Futbolcu listesinde Visca'yı görmek çok değişik geldi. Çoğumuzun başta ihtimal dahi vermediği müthiş bir transfer oldu.
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Hep yazdigimiz yusuf simsek transferinin aynisi. Bu sefer kacirmadik. Sifir uyum sorunu olacak. Herkes cok motive. Bu sene o sene. Her hamle dogru oluyor. Hosgeldin visca
                          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                          8.KUŞATMA

Yorum

Visca'yı aldık. Takımımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Öte yandan beni rehavete sokabilecek cümleler okuduğumu belirtirim. Hemen "tehlikeli takım olduk" diyenler oldu mesela . Renktaşlar, bunu diyebilmek için geç bence . Diğer transferleri de tamamlamak lazımdı böyle cümleler için .
                            Amatör web site kodlama...

Yorum

Bu transfer şampiyonlar ligi gruplarına kalmak için atılmış bir adım.Takım uzun vadeli programlanıyor.İnşaallah planlarımız tutar.
                              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hep yazdigimiz yusuf simsek transferinin aynisi. Bu sefer kacirmadik. Sifir uyum sorunu olacak. Herkes cok motive. Bu sene o sene. Her hamle dogru oluyor. Hosgeldin visca
                                Bu ligin bana gore en iyi 4. Oyuncusunu transfer ettik.
                                1.hamsik 2..ugurcan 3..nwakame 4.visca.
                                Basta Abdullah hocamiza, sonra Ahmet baskan ve ertugrul dogana tesekkurler.
                                Adam gibi adam ve cok yetenekli bir karakter transfer ettik.
                                Cok zor bir trnasferdi, hem de devre arasi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X