Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arif Boşluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanya maçını Arif yüzünden yenilmedik ama diyorsanizki bu maçı arif almaliydi? alamaz!

Yorum

• Performansı yetersiz, kesinlikle savunmuyorum.

Bu çocuğa yapılanlar birikmişliğin dışa vurumu. Hüseyine serkana yıllarca sabredip tüm sinir stres bu çocuktan çıkarılıyor. U19 dan kimseye şans vermemesi bu çocuğa patlıyor.

5m bonservis 3m imza parası 2m da maaş verip 10m Euro'ya mı malettiniz bu çocuğu? Tepkinizi milyon euro bonservis verip üstüne hala maaş verdiklerinize koyun. Bedavaya oynayana değil.

trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Bu macta Arife gosterilen tepkinin sebebi tamamen kendisi. Kanadini savunmayi gectim, taca cikmasina izin verdigi top milletin sabrini tasirdi. Topu yemesi gereken adam, sallanarak gezmemeli macta

Yorum

• kupa maçında hiç beğenmedim

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu macta Arife gosterilen tepkinin sebebi tamamen kendisi. Kanadini savunmayi gectim, taca cikmasina izin verdigi top milletin sabrini tasirdi. Topu yemesi gereken adam, sallanarak gezmemeli macta
            Bu maçta kafaya taktım bu hareketine. Kesinlikle kulüple ilişkisi kesilmeli.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• defol git bu takımdan.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Defol bu takimdan, manda kasa i ve esrarkes suratini görmeye tahammül kalmadi

Yorum

• Bu maç özelinde yoruma gerek yok. Futbol bilgisi sınırlı ve sadece dribling yapma becerisi var. Olmuyor işte zorlamamak lazım...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ebesini belledi maçın. 2-0dan maç vermiş takıma doping enjekte etti resmen. La rakibi bozmanı geçtim dip dibe dursan yine atamazdı

Yorum

• yani çöplerin başı bu adam. artık hüseyin türkmen serkan asan arif vb oyuncuları bi şekilde kadroda tutmayın illa trabzonlu olacaksa yeni gençleri deneyin yok işte ne zorluyorsdunuz

Yorum

• Geçen hafta bütün yerel yorumcular az para kazanıyor solbek yedeği diye güzelleme yapıyorlardı, yedeğinizide alın gidin.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Kötü oynarsın tamam da o yüz ifaden vücut dilin pası atarken bile antrenmanda gibi oynanan yok mu beni bitiriyor ya. Az aklın varsa gidersin bu takımdan

Yorum

• Bırak yeteneği, tipinde bile Futbolcu tipi yok
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu salağı ıslıklamayın diyen salaklar nerede?

Gönderin ne bok yiyorsa yesin

Yorum

• Defalarca yazdik, defalarca uyardik. Bu kazma, Super Lig de bir maçı katledecek illa yuhalanmasina gerek yok gönderin dedik...

Şu amatörü, 'Maaşı ucuz, Eren'den iyi, ligde daha iyisi mi var' gibi futbola uzak saçma yorumlarla savunanlar oldu!

Al işte, 2-2 ye geldigi an 'kazanir miyiz?' derken halı saha oyuncusunu Super Lig seviyesinde üstelik defans gibi hata telafisi olmayan mevkide oynatmanin bedelini ağır ödedik.

Küme düşecek takımdan fark yedik, yukarıyla bağlantının koptuğu maç oldu, aşagıdakiler yaklaştı. Arif tek başına sorumlu değil, zirveye hatada ısrar eden Tekke yi yazarım.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim