Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gineli lerin alayı arıza.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• nasıl böyle bişey yapabiliyor gerçektende anlamıyorum...zorla kadro dışı kalmak istiyor

Yorum

• Jabi kaçtı mı?

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Jabi'den haber alınamıyor. Milli maç için ülkesine giden Jabi'nin Trabzon'a gelmediği belirtildi. bugün antrenmana katılması gereken Jabi'nin kendisine ait biletleri kullanmadığı öğrenilirken kendisine ait 3 telefonun da kapalı olduğu ifade edildi.

Ziya Doğan döneminde de sık sık bu tip hareketleri yapan Jabi'nin menajeri de kendisinden haber alamadığını bildirdi. Trabzonspor'da özellikle Ziya Doğan döneminde forma şansı bulmakta zorlanan Jabi'nin Türkiye'ye gelmesi halinde yüklü bir cezayla karşılaşacağı da gelen haberler arasında...
        (Ligtv.com.tr)
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• arpası çok geldi heralde
          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• budamı kaçtı.zaten yattaranın hemşerisi nolcak.bi dengesizlik yapmasa şaşardım zaten.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              budamı kaçtı.zaten yattaranın hemşerisi nolcak.bi dengesizlik yapmasa şaşardım zaten.
              afrikali futbolcular yeteneklidir ama disiplinsizlikleriyle ünlüdür ler.bu jabi nin ki biraz fazla oldu.adam futbolundan cok takima gec katilmasiyla konusuldu.devre arasinda yollarimizi ayirmamiz gerekenlerden.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                afrikali futbolcular yeteneklidir ama disiplinsizlikleriyle ünlüdür ler.bu jabi nin ki biraz fazla oldu.adam futbolundan cok takima gec katilmasiyla konusuldu.devre arasinda yollarimizi ayirmamiz gerekenlerden.
                takımdan gitmesi doğru olmaz.yattarada öyleydi karısını falan dövüodu ama bikaç yöntemle düzelttiler şimdi bi sorun yok.jabiyi kaybetmememiz lazm biraz sabır lazım.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  takımdan gitmesi doğru olmaz.yattarada öyleydi karısını falan dövüodu ama bikaç yöntemle düzelttiler şimdi bi sorun yok.jabiyi kaybetmememiz lazm biraz sabır lazım.
                  yattara nin siradisi yetenekleri var.jabi de durum farkli.zaten ligin ikinci yarisinin baslarinda afrika kupasi nedeniyle takimdan ayri kalacak.ayrica jabiyle yabanci statüsünü doldurmak dogru degil.bize daha iyileri lazim.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ülkesinden Bugün Gelmesi gerekirken yine rötar yapmış.Ziya Hocaya Hak Vermeye Başladım
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yattara nin siradisi yetenekleri var.jabi de durum farkli.zaten ligin ikinci yarisinin baslarinda afrika kupasi nedeniyle takimdan ayri kalacak.ayrica jabiyle yabanci statüsünü doldurmak dogru degil.bize daha iyileri lazim.
                      daha adamı 2 maç izledik ve oynadığı maçlardada gayet faydalıydı.ilerde takıma daha faydalı olacağını düşünüyrm.

Yorum

• of ya birgünde sorun olmasın yaa
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• adam milli takıma çağrıldığında ayrı bi sevinç yaşıyor.

Yorum

• taaa gineden geliyor...herhalde uçağı falan kaçırdı

Yorum

• hala haber yokmu bu adamdan.

Yorum

• Ula teknik direktör ZD değil ki, kimden kaçıyor bu adam?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X