İlk olarak zorroid tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dr. Gökhan Kandemir | Atletik Performans Antrenörü
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ne paraniyaklığı takım maçlarda rakiplerine fizik yönünden eziliyor. Maçın başlarında bile neredeyse her ikili mücadelede yerde kalan yıkılan bizim oyuncularımız oluyor. Ayrıca tribüncü ne oluyor kendisi durup dururken volkan demirele küfretmişti ondan mı bahsediyorsun acaba.İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisi Akçaabatlı fanatik bir Trabzonsporludur. Kondisyoner eğitimini İngiltere'de almıştır. Paranoyaklığı bıraksak iyi olacak. Sağlam bir tribüncüdür ayrıca.
Haa birde gecen sezon corona arasından sonraki abkaragücü maçında hakeme bağırıyordu Allah belanızı versin falan diyordu. Hakem de buna kırmızı kart vermişti. Pdfk da o hafta buna 13 bin tl para cezası ve 1 maç da kırmızı kart cezası vermişti.En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 02.11.2020, 22:20.
Yorum
-
İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe paraniyaklığı takım maçlarda rakiplerine fizik yönünden eziliyor. Maçın başlarında bile neredeyse her ikili mücadelede yerde kalan yıkılan bizim oyuncularımız oluyor. Ayrıca tribüncü ne oluyor kendisi durup dururken volkan demirele küfretmişti ondan mı bahsediyorsun acaba.
Haa birde gecen sezon corona arasından sonraki abkaragücü maçında hakeme bağırıyordu Allah belanızı versin falan diyordu. Hakem de buna kırmızı kart vermişti. Pdfk da o hafta buna 13 bin tl para cezası ve 1 maç da kırmızı kart cezası vermişti.
Gözümüz aydın. Abdullah Avcı Gökhan Kandemirle çalışmak istemiyor.
yenisi bu olacakmış.
Yorum
-
Şu habere inanıyorsanız vazgeçin...bu sene newton gökhan kandemir'i hiç işin içine sokmamış...İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19907[/ATTACH]
[ATTACH]19908[/ATTACH]
Yorum
-
Newtonun İspanyol kondisyoneri getirmek istemeside mi yanlış?İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu habere inanıyorsanız vazgeçin...bu sene newton gökhan kandemir'i hiç işin içine sokmamış...
Yorum
-
Ben ne newton'u tanırım (erken gönderildiğini düşünüyorum) ne de gökhan kandemir'i tanırım... ama sanki her şeyin sorumlusu gibi de bu insanların konunun uzmanı olmayan taraftarlar tarafından linç edilmesine dayanamıyorum...İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNewtonun İspanyol kondisyoneri getirmek istemeside mi yanlış?
Yorum
-
abi gökhan kandemir i bende tanımam ama bu adamın hiç bir başarısı ve kariyeri olmadığı halde takımda bir çok hoca değişirken bu adamın hala görevde kalması bana düşündürücü geliyordu ben ce bir yerden torpilli.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ne newton'u tanırım (erken gönderildiğini düşünüyorum) ne de gökhan kandemir'i tanırım... ama sanki her şeyin sorumlusu gibi de bu insanların konunun uzmanı olmayan taraftarlar tarafından linç edilmesine dayanamıyorum...
Yorum
-
Newton kulübe dahil edilmesi planlanan tüm teknik ekip elemanlarını Gökhan Kandemir'in organizasyonuna bırakmıştı. Şu an hala görevde olan kondisyoneri o bulmuştu mesela. Böyle ısmarlama haberlere inanıp insanların meslek onurunu zedelemeye gerek yok.İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNewtonun İspanyol kondisyoneri getirmek istemeside mi yanlış?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum