Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dr. Gökhan Kandemir | Atletik Performans Antrenörü

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendisi Akçaabatlı fanatik bir Trabzonsporludur. Kondisyoner eğitimini İngiltere'de almıştır. Paranoyaklığı bıraksak iyi olacak. Sağlam bir tribüncüdür ayrıca.
    abi paranoyaklık yapacak bişey yok ama takımın dili 60 .dakikadan sonra dışarda geziyor demekki işini iyi yapamıyor takım ın ayakta duracak hali kalmıyor.

Yorum

İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendisi Akçaabatlı fanatik bir Trabzonsporludur. Kondisyoner eğitimini İngiltere'de almıştır. Paranoyaklığı bıraksak iyi olacak. Sağlam bir tribüncüdür ayrıca.
      Ne paraniyaklığı takım maçlarda rakiplerine fizik yönünden eziliyor. Maçın başlarında bile neredeyse her ikili mücadelede yerde kalan yıkılan bizim oyuncularımız oluyor. Ayrıca tribüncü ne oluyor kendisi durup dururken volkan demirele küfretmişti ondan mı bahsediyorsun acaba.

Haa birde gecen sezon corona arasından sonraki abkaragücü maçında hakeme bağırıyordu Allah belanızı versin falan diyordu. Hakem de buna kırmızı kart vermişti. Pdfk da o hafta buna 13 bin tl para cezası ve 1 maç da kırmızı kart cezası vermişti.
      En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 02.11.2020, 22:20.

Yorum

Bu yazdıkların neyi gösteriyor?

Yorum

Herhalde son mesaj benim içn yazıldı. Soruya soruyla cevap veriliyor ne kadar güzel. Adam için tribüncü derken anlatmak istediğin maçlarda ona buna sataşmadı mı yani bu olumlu birşey mi bunu sormuştum da anlaşılan sorum net bir şekilde anlaşılamadı

Yorum

Belli ki arkadaşın zulasında baya bi kaset var.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Merak ediyorum daha öncelerdem bizde de benzer görüşmeler gerçekleşti mi?

Yorum

İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne paraniyaklığı takım maçlarda rakiplerine fizik yönünden eziliyor. Maçın başlarında bile neredeyse her ikili mücadelede yerde kalan yıkılan bizim oyuncularımız oluyor. Ayrıca tribüncü ne oluyor kendisi durup dururken volkan demirele küfretmişti ondan mı bahsediyorsun acaba.

Haa birde gecen sezon corona arasından sonraki abkaragücü maçında hakeme bağırıyordu Allah belanızı versin falan diyordu. Hakem de buna kırmızı kart vermişti. Pdfk da o hafta buna 13 bin tl para cezası ve 1 maç da kırmızı kart cezası vermişti.

Gözümüz aydın. Abdullah Avcı Gökhan Kandemirle çalışmak istemiyor.

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Atletik.JPG 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 90.3 KB 
Kimlik: 11215862

yenisi bu olacakmış.

Yorum

Evet sorunumuz çözüldü beyler. Nwakaeme şimdi 120 dakika at gibi koşacak.

Yorum

İsim: 1.JPG 
Boyut: 61.9 KB 
Kimlik: 11215872

İsim: 2.jpg 
Boyut: 97.5 KB 
Kimlik: 11215873

Yorum

İsim: Agaoglu istifa.JPG 
Boyut: 55.7 KB 
Kimlik: 11215874

Yorum

İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]19907[/ATTACH]
                        [ATTACH]19908[/ATTACH]
                        Şu habere inanıyorsanız vazgeçin...bu sene newton gökhan kandemir'i hiç işin içine sokmamış...

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu habere inanıyorsanız vazgeçin...bu sene newton gökhan kandemir'i hiç işin içine sokmamış...
                          Newtonun İspanyol kondisyoneri getirmek istemeside mi yanlış?

Yorum

Ben ne newton'u tanırım (erken gönderildiğini düşünüyorum) ne de gökhan kandemir'i tanırım... ama sanki her şeyin sorumlusu gibi de bu insanların konunun uzmanı olmayan taraftarlar tarafından linç edilmesine dayanamıyorum...

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben ne newton'u tanırım (erken gönderildiğini düşünüyorum) ne de gökhan kandemir'i tanırım... ama sanki her şeyin sorumlusu gibi de bu insanların konunun uzmanı olmayan taraftarlar tarafından linç edilmesine dayanamıyorum...
                              abi gökhan kandemir i bende tanımam ama bu adamın hiç bir başarısı ve kariyeri olmadığı halde takımda bir çok hoca değişirken bu adamın hala görevde kalması bana düşündürücü geliyordu ben ce bir yerden torpilli.

Yorum

Newton kulübe dahil edilmesi planlanan tüm teknik ekip elemanlarını Gökhan Kandemir'in organizasyonuna bırakmıştı. Şu an hala görevde olan kondisyoneri o bulmuştu mesela. Böyle ısmarlama haberlere inanıp insanların meslek onurunu zedelemeye gerek yok.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim