Ofansif olarak iyi içeri bilinçli toplar atıyor. Hücum varyansı katar, novak'tan alınan hücum katkısını başka bir şekilde verir. Savunma yönünden çok test edildiği bir maç olmadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hocam maç performansi eleştirilmeyen bir topçu mu var ? Yarın birgün hızlı kanat oyuncusuna karşı oynayacak, bakalım ne kadar zorlanacak ? Bu alıntıları dizmek için erken. Sezon performansina bakmak lazım. Topçu değil demek ayrı tabiİlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunlar bir dursun burada
Yorum
-
Dursun diye bu basliga yazdik zatenİlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunlar bir dursun burada
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Para için düşman hatlarına giden elemanı anarak bu genci linç etmek çok saçma. (Olası puan kaybı senaryosunda buralar leş, çöp, bidon tarzı kusmukla dolacaktı, oynadığı oyuna bakılmaksızın.)
Henüz erken, çok daha iyi olur umarım.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Sahadaki duruşu, oyun zekası ve sol ayağının kalitesi bana umut verdi.
Daha zor maçlarda da görmek lazım tabi ama dengeli bir bek oyuncusu kazandık gibi hissediyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben henüz hakkında karar veremedim, övmek için de yermek için de. Gerçi Abdürrahim faciası sonrası herhangi bir solbek bile iyi durabilirdi.
Maçta bir tek kontraya sebep olduğu bir dan-dun vuruşu vardı, orda daha soğukkanlı olmalıydı diyebilirim.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum