Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sol ayakla çizgiden top sürüp sıfırdan sert ve düzgün orta kesemez mi bir solbek? Sürekli içeri dönmeye çalışıyor.

Yorum

• En önemli katkısı bizi rahimin oynamasından kurtarması, sakatlık ve ceza olmamalı
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Savunmada hata yapmadi, hucumda etkili bindirmeleri vardi. Bir ortasini Abdus degerlendiremedi (top da sekti kolay bir top degildi).
        Kisaca umut verdi, insallah devamini getirir.

Yorum

• Fizik yapısı nedeniyle çok dezavantajlı
          Üzerinden çok kafa vurulacak vs

O yüzden oyun içinde çok ekstralarla oynaması gerekiyor
          Bugün bu ekstralari yapabilecek bir oyuncu olduğunu gösterdi
          Cidden çizgiye indiğinde topu görerek kullanıyor adam
          Önümüzdeki 5 maçın 3'ü olumlu konuşulsun burda başarılı derim
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Cok beğendim, baya beğendim. Maşallah.

Yorum

• Neşeli adam sahaya pozitif etki bırakıyor. Dönüşlerde bir tık ağır gibi ama tereddütsüz oynadığı için problem yaşamadi. Kararını net verip uyguluyor.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abdullah Ercan'dan beri sol bek'in altını dolduran bir oyuncuya sahip olacağız.

Akan oyununda pasörlüğü ile oyunu rakip alana yıkmamızda yardımcı olacak.

Öyle ki boş alanı driplingle katediyor. Al ver yaparak ceza sahasına etkili girebiliyor.

Topsuz oyunda da abartılı hamleleri olsa da kolay çalım yemez.

Novak'a 10/4'lük oyuncuydu Marlon ise 10/7'lik oyuncu.

Takıma seviye atlatacaktır.
                Her zaman haklı mı çıkmalıyım ( 29 Ağustos'ta bu analizi yaptım )

Forumun %80'inin kötülediği Marlon'un iki maçını izlesem de sahip çıkarak, risk alarak iyi öngörüde bulunmuşum.

Marlon'u getiren yönetimi, teknik personeli tebrik etmek lazım.

Yorum

• ben beğendim hata yapınca da hemen düzeltiyor

Yorum

• Beğendim, çalışkan futbolcu.

Yorum

• Hızı ve tekniği yeterli.

Yorum

• Geldiğinde 3 sayfa gömdük, şu maçtan sonra övülmeye gelinmemiş başlığa.

Üzücü ...
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adam yahu. Novak nere bura nere. California Urfa karşılaştırmasi gibi.
                          İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam hevesini ve inancını kırmak istemem ama bu naylon seviye atlatmayı bırak seviyeyi korusun yeterli başarı sayarım.
                          İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ağır kalan bek olur mu yav, ibanez sahadaydi sanki.
                          İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam 60 yaş üstü denizde açılan amcalar gibi geri gelmek bilmiyor. Arkası otoban. Bir de rastgele orta açıyor novak atağı hiç etmiyordu ortayi da rastgele açmadı. Devre arası gider.
                          İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aga bu adam bu maçta oynadığı gibiyse eyvah eyvah..kamil ahmeti al koy oraya daha etkili olur sanırım..bu sen çok saç baş yolarız
                          İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aramiza hosgeldin leeeeeees

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                          İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sol stopere çok iyi biri gelemesi lazım ki bu adam siritmasin. Yoksa kamil formayı alır.
                          İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yine vasat oğlu vasat adamı bulup almışız.
                          zamanla az toparlasa bari.
                          İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hemen yollanmalı. Kiralıksa gözünün yaşına bakmadan postalayın. Antrenmanda sakatlanan adamdan futbolcu olmaz.
                          Sunlar bir dursun burada
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sunlar bir dursun burada
                            supersin kardesim, benim de en sevdigim sey su. sorloth icin yapmistim, sonra gelip agliyolar ama niye bunu yapiyosun diye.

bunlari boyle yapmak lazim kizartican suratlarini

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              supersin kardesim, benim de en sevdigim sey su. sorloth icin yapmistim, sonra gelip agliyolar ama niye bunu yapiyosun diye.

bunlari boyle yapmak lazim kizartican suratlarini
                              Ben hiç olumsuz yorum yapmadım ama bunlar için erken. Hele hele Sörloth benzetmesi yapmak için çook erken.

Öncelikle aldığı maaşa vs de bakarsanız yönetimin en az güvendiği transferi bu arkadaş. O yüzden beklentinizi ona göre ayarlayın. Fiyat/performans olarak elde patlamayacağı garanti gibi ama yedeği Rahim olan bir mevkiyi tüm sezon tek başına götürebilecek seviyede mi bunla ilgili yorum yapmak için çok erken.
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• toplari cok iyi bizim yayla cocuklarina verdi, birisini ömür 7 metreden stadin disina gönderdi, diyerini sonradan oyuna giren ismini bile bilmedim yayla cocugu kalenin üstünden atti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim