Sol ayakla çizgiden top sürüp sıfırdan sert ve düzgün orta kesemez mi bir solbek? Sürekli içeri dönmeye çalışıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fizik yapısı nedeniyle çok dezavantajlı
Üzerinden çok kafa vurulacak vs
O yüzden oyun içinde çok ekstralarla oynaması gerekiyor
Bugün bu ekstralari yapabilecek bir oyuncu olduğunu gösterdi
Cidden çizgiye indiğinde topu görerek kullanıyor adam
Önümüzdeki 5 maçın 3'ü olumlu konuşulsun burda başarılı derimİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Her zaman haklı mı çıkmalıyım ( 29 Ağustos'ta bu analizi yaptım )İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Ercan'dan beri sol bek'in altını dolduran bir oyuncuya sahip olacağız.
Akan oyununda pasörlüğü ile oyunu rakip alana yıkmamızda yardımcı olacak.
Öyle ki boş alanı driplingle katediyor. Al ver yaparak ceza sahasına etkili girebiliyor.
Topsuz oyunda da abartılı hamleleri olsa da kolay çalım yemez.
Novak'a 10/4'lük oyuncuydu Marlon ise 10/7'lik oyuncu.
Takıma seviye atlatacaktır.
Forumun %80'inin kötülediği Marlon'un iki maçını izlesem de sahip çıkarak, risk alarak iyi öngörüde bulunmuşum.
Marlon'u getiren yönetimi, teknik personeli tebrik etmek lazım.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam yahu. Novak nere bura nere. California Urfa karşılaştırmasi gibi.İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam hevesini ve inancını kırmak istemem ama bu naylon seviye atlatmayı bırak seviyeyi korusun yeterli başarı sayarım.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğır kalan bek olur mu yav, ibanez sahadaydi sanki.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam 60 yaş üstü denizde açılan amcalar gibi geri gelmek bilmiyor. Arkası otoban. Bir de rastgele orta açıyor novak atağı hiç etmiyordu ortayi da rastgele açmadı. Devre arası gider.İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaga bu adam bu maçta oynadığı gibiyse eyvah eyvah..kamil ahmeti al koy oraya daha etkili olur sanırım..bu sen çok saç baş yolarızİlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAramiza hosgeldin leeeeeees
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalkİlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol stopere çok iyi biri gelemesi lazım ki bu adam siritmasin. Yoksa kamil formayı alır.İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine vasat oğlu vasat adamı bulup almışız.
zamanla az toparlasa bari.Sunlar bir dursun buradaİlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen yollanmalı. Kiralıksa gözünün yaşına bakmadan postalayın. Antrenmanda sakatlanan adamdan futbolcu olmaz.
Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
supersin kardesim, benim de en sevdigim sey su. sorloth icin yapmistim, sonra gelip agliyolar ama niye bunu yapiyosun diye.İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunlar bir dursun burada
bunlari boyle yapmak lazim kizartican suratlarini
Yorum
-
Ben hiç olumsuz yorum yapmadım ama bunlar için erken. Hele hele Sörloth benzetmesi yapmak için çook erken.İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesupersin kardesim, benim de en sevdigim sey su. sorloth icin yapmistim, sonra gelip agliyolar ama niye bunu yapiyosun diye.
bunlari boyle yapmak lazim kizartican suratlarini
Öncelikle aldığı maaşa vs de bakarsanız yönetimin en az güvendiği transferi bu arkadaş. O yüzden beklentinizi ona göre ayarlayın. Fiyat/performans olarak elde patlamayacağı garanti gibi ama yedeği Rahim olan bir mevkiyi tüm sezon tek başına götürebilecek seviyede mi bunla ilgili yorum yapmak için çok erken.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum