Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marlon ortalama bir bek, ne çok iyi ne çok kötü. şu haliyle 2 milyonluk satın alma opsiyonunu kullanmam. özellikle hucuma daha çok çıkması gerek. Novak mı Marlon mu deseler, Marlon'un kiralama bedeliyle sezonluk maliyetinin 700 bin euro olduğunu düşününce Marlon derim. Novak'ı 2 katı ücret alacaktı kalsa.
    En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 04.01.2021, 01:53.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      marlon ortalama bir bek, ne çok iyi ne çok kötü. şu haliyle 2 milyonluk satın alma opsiyonunu kullanmam. özellikle hucuma daha çok çıkması gerek. Novak mı Marlon mu deseler, Marlon'un kiralama bedeliyle sezonluk maliyetinin 700 bin euro olduğunu düşününce Marlon derim. Novak'ı 2 katı ücret alacaktı kalsa.
      Bu mudur mantık ? Komediye gel. Tamam o zaman sörloth mu janini mi deseler, janini derim. Sörloth gelse 3.5 milyon alır şimdi, janini 800 e falan oynar. Ya da afobeye indirim teklif ederiz en temizi.

Yorum

• Beğendim dün.Ayağına sağlık.
        İşin kötü yanı kaleye uzaktan şut çeken tek isimdi...

(UEFA)

Yorum

• Eleştirildiği kadar kötü değil.Novak'dan kötü olduğunu da düşünmüyorum.
          Bugün beğendim.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• müthiş bi topçu.

Yorum

• Nwakaeme'nin yaptığı hayali savunmadan sonra bu adama fazla yüklenildiği kanaatindeydim. Ha yine de eksikleri biraz göz tırmalıyor. Brezilya'dan çıkmış bir oyuncunun bu kadar kötü top kontrolünün olmaması lazım...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Top kontrolleri kötü iyi mücadele ediyor. Marlon'u niye daha çok kritik ediyorum. Cunku kiralık oyuncu, 2 milyon euro'luk bonservisi var, alinir mi alınmaz mi onu tartiyorum. Serkan'in yerine transfer yapmak kolay yedek kalması sorun değil ama 2 milyon bonservis verdigin yabancı oyuncunun yedek kalması doğru olmaz.

Yorum

• Kötü değil ancak eksikleri var ve tecrübesiz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bitmek bilmeyen temposu ile mücadelesi mükemmel. Eksikleri pekala olabilir, zamanla oturmuş kadroda Waka ile sağlam ikili olacaklar.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gercekten begenildi. Kac basarili , şiddeti düzgün top atti öne dogru saymadim. Iyiydi. Olabilir gibi.

Yorum

• İyi mi kötü mü araftayım. Sempatik uşak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• bu yoklukta sene sonuna kadar anca idare eder. bazen güzel hareketler ile umutlandırıyor bazen bir hareketle batırabiliyor.
                          from BOGAZIÇI

Yorum

• begenirsin begenmezsin ama piremses ibanez'le ayni cumlede gecmemesi lazim adinin. defans bilgisi acisindan eksikleri var ama mucadele olarak daglar kadar fark var aralarinda.

Yorum

• Takim sahanin sag tarafini cok daha fazla kullaniyor, geri donuslerdede sol taraf sikintili oluyor. Nwakaeme nin oyundan kopmasi felan.

Ben Marlonu seviyorum, cok cok iyi bir bekmi degil ortalama diyebiliriz ama niyeti ve konsantrasyonu takimdaki en iyilerden.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Görüyorum, en az 5 milyon euro bedelle Porto - Sporting CP - Benfica üçlüsünden birine gidecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim