marlon ortalama bir bek, ne çok iyi ne çok kötü. şu haliyle 2 milyonluk satın alma opsiyonunu kullanmam. özellikle hucuma daha çok çıkması gerek. Novak mı Marlon mu deseler, Marlon'un kiralama bedeliyle sezonluk maliyetinin 700 bin euro olduğunu düşününce Marlon derim. Novak'ı 2 katı ücret alacaktı kalsa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu mudur mantık ? Komediye gel. Tamam o zaman sörloth mu janini mi deseler, janini derim. Sörloth gelse 3.5 milyon alır şimdi, janini 800 e falan oynar. Ya da afobeye indirim teklif ederiz en temizi.İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarlon ortalama bir bek, ne çok iyi ne çok kötü. şu haliyle 2 milyonluk satın alma opsiyonunu kullanmam. özellikle hucuma daha çok çıkması gerek. Novak mı Marlon mu deseler, Marlon'un kiralama bedeliyle sezonluk maliyetinin 700 bin euro olduğunu düşününce Marlon derim. Novak'ı 2 katı ücret alacaktı kalsa.
Yorum
-
Beğendim dün.Ayağına sağlık.
İşin kötü yanı kaleye uzaktan şut çeken tek isimdi...
Yorum
-
Eleştirildiği kadar kötü değil.Novak'dan kötü olduğunu da düşünmüyorum.
Bugün beğendim.
Yorum
-
Top kontrolleri kötü iyi mücadele ediyor. Marlon'u niye daha çok kritik ediyorum. Cunku kiralık oyuncu, 2 milyon euro'luk bonservisi var, alinir mi alınmaz mi onu tartiyorum. Serkan'in yerine transfer yapmak kolay yedek kalması sorun değil ama 2 milyon bonservis verdigin yabancı oyuncunun yedek kalması doğru olmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum