Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi atağa da sen engel ol.

Yorum

• Bana göre en etkisiz maçını oynadı ama olacak. Dobarla bıragma gendini.

Yorum

• 4 savunmanın beki değil kesinlikle. Adapte olması için 1 sezon daha lazım. Rakiple mesafesini ayarlayamıyor. Defalarca yazdım ama yazmadan da duramıyorum bunu.

Oyun içinde çok kolay morali bozuluyor sonra da bocalıyor. Duygusal anlamda da çok kırılgan.

Yorum

• tek kelime ile "yetersiz"
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şimdilik idare eder. Ama umudum var.

Yorum

• Zaman zaman sıkıntılı hatalar yapsa da bence vasatın üzerinde bir performans ortaya koyuyor. En büyük sorunu sıfıra inen rakiplere karşı yeterli savunmayı yapamaması...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• wakayla uyumları sıfır. amlasız yere hava toplarına çıkıp hiçbirinb alamıyor
                sonuç : yetersiz

Yorum

• Kart görene kadar yine belli bir standartta oynuyordu. Karttan hemen 1-2 dk sonra 1 faul daha yaptı. Hakem uyardı.
                  Ondan sonra kırmızı görürüm korkusundan rakiplere yaklaşmadı bile, rakipte bunu görüp ısrarla üstüne üstüne oynadı.
                  Önünde Waka var zaten orta sahadan düzgün yardım gelmeyince çok aksadı.
                  Hocanın görüp erken hamle yapmasını beklerdim.

Yorum

• Biraz daha fit olmalı. Bek oyuncusu olarak çalışkan bir oyuncu değil. Bu yüzden iki yönlü oynarken zorlanıyor. Tabii burada tek sorumlu kendisi değil. Bir oyuncu iki yönlü oynamaya zorlanmadıkça kendini geliştiremez, o rolde istenenleri yerine getiremez. Genç bir oyuncu kendini geliştirirse daha da değerlenir.

Ayrıca geçen maçta daha fazla sorumluluk alarak oynamıştı mesela isteyince öyle de oynayabiliyor ama hocadan aldığı direktife bağlı olarak risksiz bir oyunu da tercih edebiliyor.

Yorum

• İlk olarak Mithridates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kart görene kadar yine belli bir standartta oynuyordu. Karttan hemen 1-2 dk sonra 1 faul daha yaptı. Hakem uyardı.
                      Ondan sonra kırmızı görürüm korkusundan rakiplere yaklaşmadı bile, rakipte bunu görüp ısrarla üstüne üstüne oynadı.
                      Önünde Waka var zaten orta sahadan düzgün yardım gelmeyince çok aksadı.
                      Hocanın görüp erken hamle yapmasını beklerdim.
                      Halbuki uyarılık bir şey yoktu orada rakip oyuncu rol yaptı Karagümrük'ün kenardaki ekibi hakeme oynadı yine. Sözde Ali Palabıyık bunlara prim vermeyen hakem ama niyeyse çok etkilendi Karagümrük'ten

Yorum

• İyi oynadı bence.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ligin en çok çalım yiyen oyuncusu olabilir.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ezberci topçu, en sinir oldugum topçu tarzi...
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ezberci topçu, en sinir oldugum topçu tarzi...
                              Seni Emmanuel Mas paklar anca

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seni Emmanuel Mas paklar anca
                                bak var ya hassas noktamdan vurdun beni, su an en azili Marloncu benim
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim