İbanezin getir götürünü yapar. Novak ı aynı cümlede kullanmayacağım bile.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Böyle maçlarda Novak'ın nasıl oynadığını biliyoruz ismi duyulmazdı. Bin kere tercih ederim Novak'a. Marlon en azından defansif müdahaleler yapıyor oyunun içinde olmaya çalışıyor zaman zaman. Bu takımda bu kadar olur oyun zihniyetimiz böyle risksiz garanti bir oyun oynuyoruz ileride topu tutup rakip sahaya yerleşemiyoruz. Belki daha hızlı daha net bindiren bir oyuncu olsaydı sol bekte daha iyi iş yapardı. Bunu geçmiş haftalarda yapmıştı ama Avcı ile beraber sanki daha defansif takılma talimatı almış. Ayağı da iyi olduğu için arkada takılıyor Nwakaeme daha rahat etsin diye.
Kendisi takımla birlikte yükselebilecek gelişebilecek bir oyuncu. Tek başına kendisine sarılması gereksiz. Pereira da aynı şekilde oynuyor. Takım genel olarak böyle oynuyor zaten.
Novak ile karşılaştırılması zaten saçma. Novak 30 maçın 25'inde ortada gözükmüyordu diğerlerinde de gol attığı için iyi oynadı deniyordu. Kimse kimseyi kandırmasın boşuna.
Yorum
-
Ibanez tarihimizin en kötü oyuncularından biri. Getir götür yapar bir de. Hayır adamın sahaya çıkıp oynamışlığı yoktu, bu yorumun mantığı nedir?İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbanezin getir götürünü yapar. Novak ı aynı cümlede kullanmayacağım bile.
Yorum
-
Öyle görünüyor ki bu çocuk Alphonso Davies vâri performans sergilese dahi gözlere giremeyecek. Üstüne yapışan "Beşinci alternatif" lâfzı sebebiyle kötü oynamasa da eleştiriliyor garibim
Şahsen kendisinin bitmek tükenmek bilmeyen enerjisini ve takımı âidiyetini takdir ediyorum, ayrıca oyuncu kadromuz "takım" olmaya yaklaştıkça kendisinin çok daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Pek dikkat edilmiyor ama henüz 23 yaşında (ligimiz için oldukça genç) ve gelişime fazlasıyla açık. Novak'ın ilk maçlardaki performanslarını ve Marlon'a verilen 100 bin euro kirâlama bedelini düşününce ben hiçbir problem görmüyorum.
Devam.
Yorum
-
Yorumların standart sapması yüksek
İlk 25 dk da toplam 6 kez çalım yedi
Sağından atıp solundan geçtiler
fake ile geçtiler
İçe kat ederek geçtiler
Geçtiler de geçtiler
Ofansif koşularında Waka pas vermedi ama o koşularda efektif koşular değildi
Sadece azimli, başka bir numarası yok
Bir pozisyonda sakarlıkla penaltı yapıyordu az kalsınEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Gereksiz övenleri görünce ekstra yermek istiyorum. Adam falloş oluyor, rakip oyuncu ahmet mehmet farketmeksizin çalım manyağı yapıyolar bunu. Yediği çalımdan sonra da penaltı yapıyordu, maçın içine etmesine ramak kalmıştı penaltıyı yapsaydı, iyi diyorlar adamaİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbanez tarihimizin en kötü oyuncularından biri. Getir götür yapar bir de. Hayır adamın sahaya çıkıp oynamışlığı yoktu, bu yorumun mantığı nedir?
En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 28.11.2020, 04:58.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum