Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes oyuncu izlettiriyor ama her aldığın adam kaliteli çıkmıyor.Marlon vasat bir elemanın teki.İyi takımda daha iyi olur ifadesi bile vasat olduğunun göstergesi.Yetenekli adam kendini Batman Petrolsporda bile gösterir.Orta açarken topa yeterince sertlik ve falso veremeyen,ofansif görünen ama ne ofansı ne de defansı iyi olmayan komple vasat bir sol bek.

Ofansif bek arayan gitsin Caner Erkini izlesin.Orta nasıl yapılır görsünler.Çöpleri getirip sonra neden başarısız oluyoruz diyoruz.

Yorum

• 23 yaşında 150 bin euroya 1 yıllığına kiralanan be yıllık 480 bin euro alan bir solbek işte çok abartmamak lazım. Eğer kendini çok geliştirirse belki bir gün marcelo gibi üst seviye bir solbek olabilir.

997K likes, 15K comments - championsleague on April 26, 2018: "😮👌 THAT killer first touch by @marcelotwelve! 👏👏👏".

Yorum

• yav gönder gitsin. bu adam bizde oynayamaz.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• bu adam caner erkin ve gökhan gönülü görse kendisi için ne düşünür acaba. ya abi bırakın bu daha 23 yaşında ayaklarını falan...

bayern münih te alfonso davis 20 yaşında ve barcelona maçında neler yaptığını gördük.

adamın kumaşı iyiyse kendisini gösterir.

gabriç bile bundan iyiydi.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yani ne diyeyim bilmiyorum ki,fena değil ama bizim oyuncumuz değil Rize’de ver oynar ama bizde zor.

Yorum

• Devre arasi postalayackmis bunu avci
              clichy haberleri var

Yorum

• Bu cocugun koordinasyonu cok iyi ama agresifligi düşük. Bi iki topla da hizli ve agresif ve calim ozelligi olsa.. muthis topla iliskisi var. Ama ayaklar biraz daha cabuklasmali.

Yorum

• Çocukta yetenek var ama çekingen davranıyor özgüveni yok. Aslında daha fazlasını verecek fakat takımın durumundan dolayı bunu yapamıyor. Kasımpaşa maçında sağlam bindirmeleri oldu Nwakaeme hiçbirinde top atmadı önüne. Keza ilk maçlarında rakip sahada topa sahipken çizgiye inip içeri çevirdiği toplar oldu gayet akıllı bir oyuncu. Versatil bir oyuncu yani değişik formatlarda yararlanabilirsin. Sadece yüksek seviyede hata yaparak oynamasına müsaade edip gelişmesini beklemen gerekiyor 15-20 maç sonra tarzını bulur. Oyun zekası ve tekniği ortalama üstü seviyede bir oyuncu zorlanacağını düşünmüyorum yani.

Savunma kısmına gelirsek orada da alışması gerekiyor bizim lig çok farklı ve önünde Nwakaeme var sürekli defansa gelemiyor e biz de topu ayağımızda tutamayınca fazlaca atak yiyoruz oradan. Bunun çözümü daha fazla topu kontrol etmekten geçiyor. Bu şekilde top bizim kaleye gelmeden rahatça müdahalesini yapabilir tackle yeteneği var yani.

Yalnız kondisyonunu ve atletikliğini bir tık daha artırmalı. Oynadıkça gelişecektir bu konuda da.

Yorum

• Bu adam çok iyi neden kimse biplemio anlamiyorum.
                    Bence sol bek falan sakatlanmazsa ihtiyaç yok.
                    İnsallah bugün mahçup etmezsin laa beni
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Bence bugün daha iyiydi.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ofsayt çizgisi bozma ve çalım yeme canavarı
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Mücadele konusunda bir diyeceğim yok ama hem kolay ekarte edilmesi hem de fiziksel mücadelede zayıf kalması gibi ciddi sıkıntıları var...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Dünyaya çalım yemeye gelmiş bir sol bek.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• 1) Aşırı koşuyor (%90 boş koşuyor)
                              2) İkili mücadele kazanabilecek fizik gücü yok
                              3) Hücumcu bek felan değil kim kakalamış böyle bunu
                              4) dk 94 olmamış topu rakip sahaya dikiyor, hemde baskı bile yokken.

İbanez = Marlon

Kiralık zaten fesh et gönder bunu direk.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Birebirde ne yapacağını, nasıl pozisyon alacağını bilmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim