Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Topçu falan değil

Yorum

• Sag kanadimizda Pereira, Abdüs, Yusuf, bazen Sosa ile 3lü 4lü oynuyoruz, sol kanatta, ayagi kötü Novak ile anca bu kadar oynayabiliyor azcik Yusuf ve Sosa yardim etse, daha efektif kullaniriz bu elemani da, Ekuban girince birden acildi zaten, ben sahsen oyununu begeniyorum,
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Beki teke tek yakalayinca tokatlaması lazim ama bu mac hic yapamadi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kaleye daha çok odaklanması lazım, gol odaklı oynarsa rahat atar.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bence doğru kullanamıyoruz.

Yorum

• O mevkiinin adami degil, cok daha iyi birisi oynamali orada. Sadece gs maciyla aklimda kaldi, öyle de devam ediyor.

Yorum

• 1. Çalım atabilmeli,
                2. Orta yapabilmeli,
                3. Sağdan gelen ataklarda ceza sahasında olmalı ve hava toplarına kafa vurabilmeli,
                4. Şut tehdidi yaratabilmeli.

Bunlardan yapamadığı sürece eksik kalıyoruz ve tek tarafa hapsoluyoruz.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Henüz koştuğunu görmedik yürüyerek oynuyor..

Yorum

• Çok garip bir stili var adam tilki gibi ve Afrikali oyuncularda pek goremedigimiz oyun zekasi, sogukkanliligi, kolay kolay top kaptirmamasi onemli ozellikler.

Şu ana kadar goremedigimiz tek şey bazuka gibi şutlari. Geldigi takimda attigi gollere bakiyorum, topla kaleciyi iceri sokan zalim şutlari var. Bizde henuz bombalamadi belki Bjk macinda Yusuf ile uzaktan şut cekip tehlike yaratirlar.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ben kalenin yakınlarında ayakları niye birbirine giriyor anlamadım.
                      Adam bir acayip saçmalıyor.
                      Bugün 2 veya 3 kez tekrarladı bugün.
                      Yani dolanıyor topa.. Bir acayip.

Yorum

• Sağdan çok fazla orta yapılıyor ama içeride hugo hep tek kalıyor. İkilemesi lazım içeriyi. Ekubanla içerisi çiftlendiği anda gol geldi. En azından bunu kovalarsa daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• bu kadar iyi top saklayanını az gördüm, adeta yapışıyor ayağına. bunun dışında bazı pozisyonlar epey ağır hareket ediyor. bazen bunu yapmak takım oyunumuza faydalı olsa da birebirlerde daha hızlı olmalı.

Yorum

• Faydalı bir oyuncu özellikle pas oyunununda top tutması ve oyuna katılması çok iyi.

Daha iyi olacaktır.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Dostlar, Nwakaeme'nin takıma verdiği katkıyı görmemek için kafayı televizyona çeviriyor olmak lâzım. Evet, çok fazla üstünden oynadığımız söylenemez çünkü Ünal Hoca'nın rakip kim olursa olsun oyunu sağ kanattan açmak gibi bir ısrarı söz konusu. Oyunu ordan oynamaya diretiyoruz. Ancak bir can alıcı husus da burda beliriyor ki; Nwakaeme'nin varlığı Filip Novak'ın bu kadar fazla pozisyona girip golle buluşuyor olmasındaki en önemli faktör. Rakibi ciddi derecede sağ kanada itiyorsunuz konsantrasyon olarak. Bu sırada rakip istem dışı olarak sağ kanada doğru kümeleniyor ve orayı izlerken sol kanattaki eşleşmelerini kaçırmaya başlıyor. Nwakaeme, 2. santrafor gibi bir görevle Rodallega'ya çok fazla yaklaşıp adeta ona yapışıyor. Bu sırada Novak bomboş olan o koridoru kullanarak muhakkak bir tehlike yaratıyor. Ben Ünal Karaman'ın Nwakaeme'den çok memnun olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ona verdiği görevleri yerine harfiyen getirdiğini düşünüyorum. Oyun içinde fazla kaçırdığı hiçbir hareketi yok. Pas oyununu da ciddi derecede seviyor ve ceza alanına önemli paslar indirebiliyor. Zeki bir futbolcu ve bu çok değerli bir şey. Bir tek şey, şutu çok daha fazla düşünebilir. O yetenek onda var.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İçeriyi çiftleyememizin nedeni Nwaekeme'nin çok çizgide kalması. Avantajı rakip de mesafesini açmak zorunda kalıyor. dezavantajı biz de arayı açıyoruz. Hızlı değil ama kalınlığı sayesinde iyi top saklıyor. Şu ana kadar hep fifti fifti özellikleri. Eğer eksik olan bir özelliğini geliştirebilirse o zaman daha çok fark yaratacak. Yediği kesiğin özgüven eksikliğini atamamış bence üstünden. Yoksa adam bize gelirken de Galatasaray açındaki gibi ceza sahasında slalom yapıyordu. Daha iyi olur. Geldiği en üst düzey lig neticede.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim