Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hoşgeldin şampiyon
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Tarafli tarafsiz herkesin aklindaki düsünce; bu yastan sonra daha oynamaz, yatmaya geldi.

insallah utandirir herkesi.

Yorum

• Kendisini severim ama başarılı olacağına inanmıyorum. Zaten ağır bir oyuncu idi. Üstüne 2 sene daha yaşlandı. Ayrıca bu iki sene içerisinde Arabistanda oynadı.

Yorum

• Öz abimdir kendisi. Hoş gelmiştir.

Değinen oldu mu bilmiyorum ama başkan Onuachu'yu çekemeyince milleti uyutmak için Waka'yla anlaştı iki günde. Muhtemelen de ne istediyse verdi işi çabuk bitirmek için.

Hız konusunu filan hiç kafama takmıyorum. Yürüyerek adam eksilten bir oyuncudan bahsediyoruz. Hiçbir zaman açık alanda hız beklemedik zaten. Gücünü yitirirse asıl sıkıntı o olur. Bunlar dışında asıl problem aslında planlamanın nasıl yapıldığı. Waka, son 20-30dk girecek, maç çevirecek oyuncu olmalı. As oyuncu olarak düşünmek gibi bi akılsızlık yaparlarsa sezon ortası patlar kalırız, adamın sakatlık geçmişi ortada. Yedekten girerek sağlıklı kalması sağlanmalı.

Ayrıca aklı başında bir yönetici yüksek garanti para yerine olabildiğince düşük garanti ücret + yüksek bonuslar şeklinde bir kontrat verir ama Erto'nun öyle yaptığını hiç sanmıyorum.

Anahtar kelimelerle özet: Hoş geldin reis, verimli kullanılırsa çok fayda sağlayabilir kullanılmazsa patlar, umarım kontratı uçuk değildir.

Yorum

• ne durumda ne yapıyor hiç bilmiyorum ama gelmesine sevindim. en az yerine alınan oyuncular kadar puan katkısı vereceğine eminim

Yorum

• Hayırlı olsun Allah sakatlık vermesin

Yorum

• Senin canına gurban olurum hoşgeldin tekrar.
                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Hoş geldin kral,eski heycanı tekrar yaşatman dileğiyle.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hoş geldin bro 30 dakika oynasan yeter sen yokken gol o kadar uzaktı ki.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Şampiyonluğun kokusunu aldı ve hissetti, tekrar tarih yazmak için tekrar şampiyon olmak için geldi.Nwakaeme Hoşgeldin...

Yorum

• Maaşını karşılama konusunda anlaşma sağlayamadik ayrıldık, 2 yil sonra 40 yaşına gelmiş adamı yıllık 2m€ dan fazla bir maaş ile geri getirdik müthiş strateji
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bizimle idmanlara 1 hafta geç çıkmasını mı dersiniz , verilen bu paralarımı dersiniz ,neresinden tutsanız elimizde kalacak bir transfer .

büyük fedakarlık yapmış sözde. o halde 500 bin euro 'ya gelseymiş o zaman görürdüm fedakarlığını .
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• fiziksel düşüş vs.. canı sağ olsun;
                            futbolu bizde bırakmayı hak ediyordu tel reis
                            tekrardan hoş geldin

(UEFA)

Yorum

• Artık Onuachu'ya telefon et hemen gelsin.Nwakaeme asistte rekorları alt üst edeceksin.Onuachu'ya attıracağın goller ile rekorlar üstüne rekor kıracaksın.Haydi bütün futbolculara güveniyoruz tekrar efsane başarıyı kazanacağız.Haydi Nwakaeme tekrar tarih yazacağız ve 2. yıldızı kazanana kadar durmak yok, pes etmek yok, yılmak yok...

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X