Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gitsin, hiç ama hiç sıkıntı değil.

Bizi kafasında bitirmiş artık.

Yorum

• Nwakame ve Sörloth oynadıkları dönemde bize çok faydalı olmuş oyunculardır bu tartışmasız. Ancak ikiside Trabzonspor formasıyla kendi kariyer zirvelerini yapmıştır. Bizden sonra ne olacağını giden herkes gibi Sörlothda göstermiştir, Nwakame de aynı sonu yaşayacaktır.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sabahları hastanenin aciline sığınan sarhoşlar gibiydi.
        Sabah sabah çok güldürdün..
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Taraftarın arabasına yaklaşıp fenere gitmiyorsun söz ver demesine gerek yoktu. Böyle işler bizi küçültüyor. Ancak orda rahatça hayır girmiyorum diyemediğine göre ya fener masada ya da çoktan anlaştı. Bizde olan görevini fazlasıyla yerine getirdi. Burdan sonrası kendi bileceği iş, gidiyorsa üstünü çizer yolumuza devam ederiz.
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• bu maç gösterdi ki herşey bitmiş. gerçi bu adamın ölüsü bile iş yapar o ayrı ama tekrar şampiyon olmak isteyen ve şampiyonlar liginde oynayacak bi takımda değil. fenere gitmesi çok iyi olur aynı sosa gibi olur

Yorum

• Gene aynı şeyi söylüyorum, bu şehirde Dozer Cemil, Ali Kemal, Hami gibileri varken heykeli dikiliyorsa bu kesinlikle bizim taraftarın her zamanki abartısının sonucudur ve buna rağmen bu adamda bu forma altında yıldızlaşmışken sözleşme imzalamak için aynı hikayeleri yapıyorsa zaten koyverin gitsin. Trabzonspor> 10 * Nwakame
              En son sethfilo tarafından düzenlendi; 07.05.2022, 15:56.
              Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Artik son transferinde en cok parayi kim verirse oraya gidebilir bizde parladi sevildi takimin sampiyon olmasinda mac icersinde rakiplerin pisikolijisini bozan hem sahadaki arkadaslarina hemde taraftara guven veren telefon kulubesi icersindeymis gibi attigi calimlariyla iz birakti hami unal sota tekke gokdeniz burak sorloth vs ….. hepsi cok klas oyunculardi ama resmi sampiyonluk nasip olmadi wakaya nasip oldu belkide onun icin cok sevildi kalirsada gidersede o bir tarihi Waka! olarak kayitlara gecmis durumda
                En son objek tarafından düzenlendi; 07.05.2022, 17:14.

Yorum

• Bence Trabzonpor'da 1 milyon euro ya oynamaya razı olsa bile artık takımla ilişiği kesilmesi gereken ilk oyuncudur. Bireysel yetenekleri gerçekten iyi. Ona kimsenin lafı olmaz. Lakin artık bizim çıta yükseltmemiz ve takım oyunu oynayan yıldızı parlamış genç futbolcuları bu kulübe kazandırmamız lazım. Waka defansa yardıma gelmez, gelse eline yüzüne bulaştırır, tempoyu düşürür, rakiple mücadele etmez, top kovalamaz vs. Eğer topu kaptırmazsa -ki en çok yaptığı şey top kaybıdır- birkaç çalım atıp ya asistini bekleyeceğiz ya da kaleye şutunu... Şampiyon olduğumuz bu sezon bile kalemize en çok şut çekilen ve baskı yiyen takımlardan biriysek bunun baş sorumlusu waka ve ona eşlik eden diğer temposu düşük oyunculardır. Bizde oynamaya devam etse bile faydasından çok zararının olacağı kanaatindeyim.

Yorum

• Alex hagi mami vs gibi oyuncularda geriye kosmazdi diyer taraftan waka 3-2 lik kayseri macinda ikinci yarida 10 numara pozisyonunda oynamisti cokda basariliydi o pozisyonda biraz daha denemek lazim

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Salın gitsin paşayı, genç ve yetenekli Afrika kıtasında bir çok oyuncu var, yeterki adam gibi scout yollayalım

Yorum

• Eski oyuncumuz Giray Kaçar youtube kanalındaki videosunda : Bana gelen haberlerde Nwakaeme ve menejeri Trabzonspor'un şartlarını kabul etti.

Kaynak :

Yorum

• [QUOTE=amour_61;1921650623]Eski oyuncumuz Giray Kaçar youtube kanalındaki videosunda : Bana gelen haberlerde Nwakaeme ve menejeri Trabzonspor'un şartlarını kabul etti.

Kaynak :

[/QUO...
                            En son orhan42 tarafından düzenlendi; 09.05.2022, 18:38.

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Waka Kayseri maç kadrosunda yok ama..
                              Ben mi yanlış görüyorum ?
                              Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 1.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 111.0 KB 
Kimlik: 11216994

Yorum

• atiba tarifi ve teklifi yaparım ben olsam

1,5 milyon avro maaş ve 1 yıllık sözleşme

kabul etmiyorsa teşekkür edip ve plaket verip yolları ayırırsın,fazla uzatmaya gerek yok bu olayı

sosa fb ye gitti ne oldu? özil fb ye gitti ne oldi? tahmini iki oyuncunun fb ye yıllık maliyeti en az 7 milyon avrodur

bu yönetimin yaptığı iyi şeylerden biri yaşlı oyuncularla 2 yada 3 yıllık sözleşme yapmasıdır,gervinho mesela,2023 te sözleşmesi bitiyor
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim