Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir tane paylaşım yapmadı. En son paylaşılan “duymuyoruz” temalı videoyu paylaşmış sadece. Telefon kayıp falan hikaye.

Her şeyden önce kendi emeğine saygısızlık ediyor. Kalırsa gönlü hoş, giderse yolu açık olsun.
    Ben bir sürü story sini gordum.
    61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bir sürü story sini gordum.
      Maç akşamı bir paylaşımı olmadı. Sonraki gün öğle saattlerinde 6-7 story attı.

Yorum

• gidebilir ancak efsane oyuncumuzun fenere gitmesi yazik olur, yillarca hatirlanacak biriyken cop olur.
        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç akşamı bir paylaşımı olmadı. Sonraki gün öğle saattlerinde 6-7 story attı.
          Cep telefonunu kaybetmiş maç sonrası. Öyle birşey okumuştum
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• fenere giderse büyük güç katar, geçmiş olsun derim

(UEFA)

Yorum

• Vallahi saldım artık evet çok seviyorum kalmasını istiyorum fakat bu söylenen paraları istiyorsa gitsin. O da haklı son sözleşmesini iyi yapmak istiyor fakat bu kadar sevilirken hele istanbul a giderse neler olacak göreceğiz
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Nwakaeme'nin hayraniyim. Son donemde en sevdigim futbolcularin basinda gelir.

Fakat,

3 yil icin 10 milyon Euro istiyorsa (ki hakkidir, isteyebilir - bu ulkede kimlere ne paralar odendi) sozlesmesini uzatmamaliyiz. Bu kadar basit.

10 milyon Euro ile 5 milyon bonservis + yillik 1.5 milyon Euro maas olmak uzere 24-26 yaslarinda fit oyuncular aliriz.

---

Ote yandan, 3 yil icin 10 milyon Euro'yu fenerbahce'den alabiliyorsa da her turlu arkasindayim; helali hos olsun. Ayni Sosa gibi o da emeklilik ikramiyesini hak etti. Fb'nin butcesinde bir kara delik acmasini sonuna kadar destekliyorum.

Bu arada, Nwakaeme'nin kariyeri boyunca kazandigi butun paralari toplasan 10 milyon Euro etmez.
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• fenere giderse sosa novak gibi olacak o belli. o yaştan işi zor. bizde bile yılların sevgisiyle kaybettiğii toplar yapmadığı savunmaya ses çıkarılmıyordu ama herkes içten içi bundan rahatsızdı. bir asist bir gole bunu unutturuyordu bize. fenerliler bunu ilk hatada tefe koyar. tabi çk faydası oldu ama avcı nın takım anlayışı bireysel oyunculara dayalı değil. o yüzden kayıp olmaz. ha yerine birini bulabilirmiyiz o soru işareti. bir a önce kouassi ye çalışması lazım avc nın
                  En son bordoylamavi tarafından düzenlendi; 06.05.2022, 10:17.

Yorum

• Kafasında sezonu bitirmiş.

Yorum

• Rezil durumda
                      paragoz abi

Yorum

• Sabahları hastanenin aciline sığınan sarhoşlar gibiydi.

Yorum

• Bence sezonu değil Trabzonspor'u kafasında bitirmiş. Bundan sonraki haftalarda oynatılmasına gerek yok. Umarım şikecilere gider. Sosa kazığından daha büyük kazık olacaktır.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bu maçla üstünü çizdim. Profil resmimi de değiştiriyorum.

Yorum

• Boşa girdi oyuna
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim