Şampiyonluğumuzda en büyük pay sahiplerinden biri
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
-
Benim aklım şunu almıyor
tmm sozlesme yenilemek istemedin veya klüp istemedi
ama antalya macın basında taraftar en çok seni çağırdı seni istedi tiribunlere ama sen en başta ısınmaya bile çıkmadın sonra sen çıktın sahaya herkes tekrar seni çağırdı, sen ağır hareketlerle sanki nazlanırcasına sanki taraftara küsmüş gibi yavaş yavaş geldin hadi onuda sineye çektik ama sen takım arkadaşlarınla sahaya neden çıkmadın kutlamadın bu şampiyonluk anını bu affedilmez ayıp. Keşlke bu son böyle olmasaydı…
Yorum
-
Keşke fenere gitse.İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenere gitme de nereye gidersen git kardeşim , eğer gideceksen tabii..
Ne güzel sosa vol 2 olur.
Yorum
-
Kafanda Trabzonsporu bitirmiş havasındasın ama unutma dostum bu takım senin bir kaç gömlek üstündekileri bile unuttu. Emeklerine teşekkür ederim sonuçta profesyonelsin formaya bağlılığın olmadığını da anladık. Trabzonspordan büyük değilsin yolun açık olsun ister Fbye git ister Bjkye . Sen 2 sene daha oynarsın ama bu kulüp sonsuza kadar yaşayacakEn son Tayphoon61 tarafından düzenlendi; 04.05.2022, 08:23.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam iftara kadar bir sey paylaşmazsa çıkarım takipten. Sonra da ne hali varsa görsün derim. Kulübün takip ettigi kisiler içerisinde paylaşım yapmayan iki kişiden biri. (Diğeri hamsik ama nasil kutladığını gördük adamın) rahmetli gervinho dedem bile post atıp store paylaşmış.
Telefonunu kaybetmiş adam cidden
Zaten maça giderken yolları paylaşıp kutlama yapmaması garipti ama fotolarda falan da olmayınca gözümden düşmüştü. Kusura bakma tony abim..
Bu arada Yağız hala daha kalmazsa konuşun yazıyor millete. Ulan patladık, biraz yumuşatayım bana böyle söylendi falan demiyor. İmzalamazsa ne yapacak çok merak ediyorum.( ゚д゚)
Yorum
-
Başkanın eli çok güçlü çünkü şampiyon ünvanı var artık senle sözleşme imzalamasa kimse çıkıp niye sözleşme imzalamadınız demez. Ben başkanı Sosa ve Novak sözleşmelerinde nasıl desteklediysem şimdi de aynı şekilde destekliyorum. Başkan taviz verme çünkü Trabzonspor’da artık gidenlerin yeri bir şekilde doluyor. Koy önüne sözleşme imzalamazsa teşekkür et gönder gitsin yeri dolar.
Yorum
-
İstediği paralar gerçekten verilecek cinsten değil! En nihayetinde Nwakaeme'nin de bu işi para için yaptığını anladık. Duygu yok, aidiyet yok, hissiyat hiç yok! Kulüp olarak kendisine bonuslar dahil 2 Milyon Euro üzerinde para verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Fazlasını veren varsa hiç düşünmesin, gitsin. Verdiği emekler için kendisine teşekkür eder göndeririz. Bizlere güzel goller ve çalımlar izletti. Verdiğimiz paranın hakkını verdi.
Yorum
-
Sadece para değil, sanırım 3 yıllık kontrat istiyor.
Vaziyete bakarsak en fazla 1 sene daha verimli(!) hizmet verebilecek bir oyuncuya bu paralar bağlanmaz.
Bu güne dek yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz.
1 yıldır aynı şeyi söylüyorum, bence 1 sene önce gideceği kesinleşmişti.
Biz şimdi duyduk.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum