Nwakaeme kalmayacak gibi ama hayırlısı diyelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Harlem basketbolcusu tadında oynamayı seven, bireysel olarak inanılmaz kabiliyetli, arkasında markaj varken top isteyen, alan saklayan, takımın ileri taşınmasını sağlayan, bunnu yanında bazı ciddi savuma defoları da olan bir oyuncu Wakame.
Lakin artık 33 yaşında.
Ben özellikle Arabistan'dan gelen tekliflerden sonra kalmak isteyeceğini sanmıyordum, hala daha sanmıyorum.
4-5 milyon euroluk yıllık maaş, 3 yıllık bir sözleşme, muhteşem bir emeklilik ikramiyesi Wakame gibi bir oyuncu için.
Kendimi yerine koyduğum zaman, ben de olsam, ben de giderdim.
Bu parayı Trabzonspor, ya da başka bir Türk takımı vermez, veremez.
Ben en baştan beri aynı şeyi düşünüyorum.
Wakame çoktan gitti, sadece şampiyonluk gidişatını sekteye uğratmamak için yumuşak geçiş yapıyorlar.
Gitse de kalsa da, çok teşekküler kendisine.
Trabzonspor tarihinin en anlamlı şampiyonluğuna damga vurdu...En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 22.03.2022, 09:25.
Yorum
-
Nvakayeme karakterli bir futbolçu. Takımda kalmasını isterim. Fakat medyada dolaşan rakamlar doğruysa anlaşma yenilmeyen yönetimi de yurekten kutluyorum. Ağaoğlunun son konuşmasında kurumsal kimliğe vurgu yapmasının da bu anlamda boşuna olmadığını düşünüyorum.
Yorum
-
Turkler olarak sonlara alisik degiliz. Halbuki hayatta herseyin sonu var. Mesela Turk dizileri bile sirf para yapmak icin bokunu cikartiyor. Halbuki guzel yap, 3 sezon yap bitsin. Tadi damaginda guzel kalsin.
Wakayemede oyle, misyonunu doldurdu artik. Cok guzel 4 sene gecirdik, artik sona gelindi. Sampiyonlukla bitirecek Trabzonspor kariyerini. zorlamanin fazla anlami yok bence
Yorum
-
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
müthiş futbolcu ama 33 yaşında. bundan sonra neler vereceğini bilemeyiz. kalır ve fizik olarak düşerse büyük bir sorunumuz ve yükümüz olur.
öte yandan mevcut peformansını korursa ve türkiye içerisinde başka bir takıma giderse çok canımız yanar.
en risksiz senaryo çok büyük bir paraya yurtdışına transfer yapması.
Yorum
-
-
15 dakika 5 top kaybı, akan oyun akmıyor sayesinde, savunma yapamaz, koşamaz. Ama takımın yıldızı. Yersen.
Az sonra es kaza gol atar ya da attırır. Sözleşme yüzünden morali bozuk aga yaaa tayfası gelir ölümüne savunur.
Bu tempo ile Avrupa falan yalan oluruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum