Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 gol
    1 asist
    63/74 pas (85% isabet)
    8 kilit pas
    2 net gol pozisyonu yaratma
    4 isabetli şut
    6/9 dribbling
    9/16 ikili mücadele kazanma
    Defansif açıdan da, 2 top uzaklaştırma, 2 pas arası, 3 top çalma

Maçın son anında 3 puanı getirecek soğukkanlılığı da gösterdi. Yeni sözleşmeyi kesinlikle hak ediyor.

Yorum

• Çok beğendim bugün maçın başından sonuna kadar tam konsantreydi.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yorum

• Abim sen nesin ya ne izletiyosun bize gozunu seveyim
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bugün canavar modunu açtı ve son sözü söyledi ‘kupayı avucumuza alana kadar savaşacağız’
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Daha önce ortaya geldiği maçların neredeyse tamamında çok kötüydü bugün ise büyük fark yarattı..

Yorum

• Patron çıldırdı

Yorum

• Sana diyecek bir söz bulamıyorum, kelimelerin kifayetsiz kaldığı bi adamsın.
                  İyi ki varsın. Acil yeni sözleşme lütfen...

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ağırkaşsa bile at forvete, forvet arkasına, zaten dün 10 numara gibi iki ara topu attı direkt karşı karşıya bıraktı. Parayı da sözleşmeyi de sonuna kadar hak ediyor.

Yorum

• Dün sahaya resmen karakter koydu. Penaltı ayaktan çıktığı an gol olacağı belliydi.
                      Hamiş

Yorum

• Kulüp tarihinin bu güne kadar ki en büyük oyuncusu.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• kayseri maçında resmen bu ligin kralı benim dedi.top istedi adam eksiltti paslar attı şutlar denedi. hatta defansada baya yardım etmeye calıştı. hep bi arayis icinde oldu. son 2-3 haftadir ben bu maçı istiyorum diyor

Yorum

• Kimse yattara gibi olamaz yeğenim ,
                            siz kucuksunuz yatrarayi bilmezsiniz . Yattara daha iyiydi ....
                            Yav dayı yaşına hürmet bişey demiyorum , sus maçını izle .
                            Bilmesek kandiracaklar bizi .
                            Ortamlarda ne kadar hami gelsin , muzaffer bilazer gelsinci yerellikle kafayı bozmuş cahil tıp varsa hepsi yattara daha iyiydi dio .
                            61

Yorum

• Sol kanada en yakın tribüne ismi verilmeli.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimse yattara gibi olamaz yeğenim ,
                                siz kucuksunuz yatrarayi bilmezsiniz . Yattara daha iyiydi ....
                                Yav dayı yaşına hürmet bişey demiyorum , sus maçını izle .
                                Bilmesek kandiracaklar bizi .
                                Ortamlarda ne kadar hami gelsin , muzaffer bilazer gelsinci yerellikle kafayı bozmuş cahil tıp varsa hepsi yattara daha iyiydi dio .
                                Yattara sovmendi cok ama cok buyuk bir yetenekti. Ama hicbir zaman profesyonel olamadi, devamliligi yoktu.
                                Ama nwakame sovmenligi yaninda, profesyonel, lider bir oyuncu.
                                Aralarinda cok ciddi bir fark var, kiyaslamam bile.
                                35 sene oncesini bilemem, ama benim son 35 yilda trabzonsporda izledigim en ozel oyuncu nwakamedir.( sorlothu saymiyorum, o sadece 1 yil oynadi, yoksa sorloth da farkliydi)
                                En son emre6117 tarafından düzenlendi; 27.02.2022, 11:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim