Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eskiden igne vurup oynatıyorlardı.
    örnek yattara.her maç igne ile oynamış
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eskiden igne vurup oynatıyorlardı.
      örnek yattara.her maç igne ile oynamış
      Önceden bilimsel analiz ve metotlarla değil de daha önceden futbolculuk yapmış hocaların deneyimleriyle şekilleniyordu böyle şeyler. Ünal Karaman Yattara'nın tedavisine izin vermeyip sakat sakat oynattı adamın futbol hayatı bitti. 3 haftalık sakatlık için iğneyle maça çıkarsan o sakatlık maalesef 5-6 haftaya çıkıyor. Bizim sorunumuz birkaç hafta idare edebilecek yedeğimizin olmaması. Neyse 2 hafta içeride 1 hafta da dışarıda kolay rakibe karşı oynuyoruz. Bir şekilde hallederiz sanırım.

Yorum

• Op. Dr. Hakan Çelik'in yaptığı açıklamaya göre, Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Nwakaeme'nin bugün çekilen MR sonucunda, sağ kasığında ikinci derece kas yaralanması tespit edildi. Tedavisine başlanan Nwakaeme'in sahalardan en az 2 hafta uzak kalması bekleniyor.

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında karşılaştığı Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan Anthony Nwakaeme'den bordo-mavili ekibe kötü haber geldi. Trabzonspor Kulübü doktoru Op [...]
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• taraftar üzerinde eksikliği daha çok hissediliyor ama takımda mutlaka bir çözüm bulunulacaktır . yeterki A.Avcı geçen maçtaki tuhaflığı ( Y.Sarı) yapmazsa , onsuz oynanacak 4 maçtan en az hasarla ayrılırız. Hatta Trondsen bile sol kanatta rahatça değerlendirilebilir ( Her ne kadar 90dk lık kondisyonu olmasa da)
          Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Trabzonspor, Nwakaeme'nin sözleşmesini uzatıyor.

Nijeryalı golcünün 950 bin € olan maaşı 1.5 milyona çıkarılacak. 2+1 yıl için her sezon 750 bin € imza parası ödenecek.

Fenerbahçe, Nwakaeme'nin durumunu yakından takip ediyor ama oyuncu Trabzon'da kalmayı seçti.
            Kaynak Eserayse Hacısalihoglu ( muhabir)
            Facebook

Yorum

• Ah be reis sensiz zorlanıyoruz.
              Dönem içinde olmasındansa ilk yarının sonunda olması belkide hayırlısıydı.
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Geçmiş olsun çabuk dön sana çok ihtiyacımız var reiz.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tam şu yorumun peşine şu maç kapak olmadı mi ? İzlersin işte böyle Yusuf'u, dua et sakatlığı ciddi olmasın Castillo, Amiri, Gabric vs.. kapıda bekliyordur, hazır böyle kadro yakalamışken şampiyon olalim sonra kadro dagilsin ne olacaksa olsun.

Biz Wakasız şampiyon falan olamayız orası belli oldu, takımda 2. skorer, adam geçebilen, kilit açabilen kanat yok. Sağ kanada etkili birini alamazsak şampiyonluk zor.
                  Kapak oldu yine. Wakasız şampiyon olamayız. Dua ediyorum hâlâ.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kapak oldu yine. Wakasız şampiyon olamayız. Dua ediyorum hâlâ.
                    Wakayeme sakatlansin diye dua ediyorum diyecek kadar futbola uzaksan bu senin sorunun, bi bak senin kadar öfkeyle sanki kanlısıymış gibi takimin skorer oyuncusuna saydiran başka birisi var mi ?

Adamla nasıl bir derdin var, nasıl bir saçma yorumdur bu ne demek dua ediyorum ?

Belki TS taraftarı bile değilsin, Wakayeme nin kazandırdığı puanlarda da sevinmemişsindir, bjk macinda son saniye golünde forumda kayboldun adam sakatlandı yine ortaya çıktın ve sakatlansin diye dua ediyorum diyorsun.

Sakatlık için dua ediyormuş Şunu yazarken hiç rahatsız olmuyorsan TS taraftarligini sorgula. Bu takimin Waka ya ihtiyacı var.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Wakayeme sakatlansin diye dua ediyorum diyecek kadar futbola uzaksan bu senin sorunun, bi bak senin kadar öfkeyle sanki kanlısıymış gibi takimin skorer oyuncusuna saydiran başka birisi var mi ?

Adamla nasıl bir derdin var, nasıl bir saçma yorumdur bu ne demek dua ediyorum ?

Belki TS taraftarı bile değilsin, Wakayeme nin kazandırdığı puanlarda da sevinmemişsindir, bjk macinda son saniye golünde forumda kayboldun adam sakatlandı yine ortaya çıktın ve sakatlansin diye dua ediyorum diyorsun.

Sakatlık için dua ediyormuş Şunu yazarken hiç rahatsız olmuyorsan TS taraftarligini sorgula. Bu takimin Waka ya ihtiyacı var.
                      Bejeke maçında 90 dakika gitti sol uçta halısaha topçusu gibi bekledi. Nwakame yoksa şampiyonluk yok dediniz. Takım savunması 0 olan adam, pas oyununu saçma sapan hareketlerle bozan adam. Bu maç istatistiği yeterli oldu farkı ortaya koymaya. İlah ettiniz adamı. 500 bin Eurodan fazlası zarar bu adama. Hemen yarın fener versin 3 milyon Euroyu. Hemen.

Yorum

Bejeke maçında 90 dakika gitti sol uçta halısaha topçusu gibi bekledi. Nwakame yoksa şampiyonluk yok dediniz. Takım savunması 0 olan adam, pas oyununu saçma sapan hareketlerle bozan adam. Bu maç istatistiği yeterli oldu farkı ortaya koymaya. İlah ettiniz adamı. 500 bin Eurodan fazlası zarar bu adama. Hemen yarın fener versin 3 milyon Euroyu. Hemen.
                        O senin görüşün, sen hiç katkısı yok 500 bin bile etmez inşallah sakatlanır fenere gider dersin başkaları da farklı düşünür ama eminim TS taraftarı olsun ya da olmasın şu söylediklerine futbolu seven takip eden insanların çoğu güler geçer.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Nankörlük de yapmamak lazım sanki

Yorum

• Maçtan sonra İstanbula gitmişler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            trabzonspor

Yorum

Nwakaeme sıradan bir oyuncu değil.Ligdeki bırakın kanat oyuncuları,ortasaha ve 10 numaralar arasında bile bir kıyas yapılsa oyun zekası ve top kontrolü en iyi üç dört oyuncudan biridir.Beşiktaş maçındaki durum hocanın talimatıdır aynı şeyi daha öncede yaptık,Wakayı çok geriye koşturup yormak istemedik.

Mükemmel bir top kontrolü,muazzam bir oyun zekası ve olağanüstü bir fizik gücü var adamın.Bunların yanında iyi bir şut becerisi ve iyi bir orta kalitesi var.15 maçta 6 gol 6 asist yapmış muazzam bir adam.

Eksikleri temposu ve hızı.Bunlar olsa zaten adam 50 milyon euroluk oyuncu olur.

Hatay maçında bize karşı pres yapan tek bir oyuncu bile görmedim.Takım halinde geri çekildiler ve alanı tutmaya çalıştılar.Takım halinde bir pres görmedik Hataydan.

Antalya tarzında önde aşırı pres yapan takımlar bizi yine zorlar.Hatay maçında Denswill topu ortasaha çizgisinin solunda alıyordu.Rakip seni iyice geriye gittiğinde ve topyekün mücadele ettiğinde Waka tarzı sıkışan oyunu açacak,geriye gelip topu çıkarabilecek,ileride özel işler yapabilecek adamlara ihtiyacın olur.

Oyun kurarken takım halinde pres yapmayan bir rakibe karşı 45 dk büyük baskı kurdun diye her maç aynı olacağını düşünüyorsan futbolu yeterince iyi bilmiyorsun demektir.

Nwakaeme bu takım için çok önemli ve özel bir oyuncudur.Hamsik ile birlikte süper ligin en iyi oyuncusudur.Galatasaray takımı da çok koşup mücadele ediyor ama kazanamıyorlar.Trabzonsporda Hamsik ve Nwakaeme gibi özel yetenekler var.

Nwakaeme bugüne kadar bu takım için çok fazla şey yaptı.Lig lideri olmamızda çok büyük katkısı vardı.Bir maçta takım halinde iyi mücadele ettin diye Wakayı gömersen yarın çok ararsın
                              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 19.12.2021, 16:44.

Yorum

• Elinde özel bir oyuncu var. Rakiplerin tüm dengesini bozuyor. Bir sağbek değil, bir stoperi ve bir ortasahayı da kademesine veriyorlar. Diğer oyuncularına alan açılıyor. O kadar önleme rağmen rakip takıma top vermiyor, sana gol fırsatı yaratacak aksiyonları da buluyor.

Defoları var mı var, ama hangi oyuncumuzun yok(Hamsik'i ayırıyorum o insan değil )?

Takımda birbirinden çok farklı bir çok oyuncumuz var, bu malzemeden de iyi bir ürün çıkaran bir hocamız var.

Gözlemlerimizi bu bağlamdan çıkmadan yapmak lazım.

Ben de Wakaeme'nin takımın tam olarak istediği "takım" oyununu bozduğunu görüyorum, ben de kişiye bağlı takım olmak yerine takım olmayı seviyorum ama bu adam bizi bir bozuyorsa rakipleri beş bozuyor.

Wakaemesiz opsiyonlarımız var mı var, ama elinde böyle bir silah varsa kullanırsın ve fenere gitmesini istemezsin... Fener 3 verip Wakaeme'yi kullanabilir mi bilmem ama burada şampiyon olup makul bir ücretle kalması bence futbolun direk matematik olmayan ruhani tarafı için en faydalı senaryo olur.
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim