Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
2. Derece mi cikmis .yuh. ben 3 hafta uzerinden 4 mac hesaplamistim.İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kesinlikle bu saatten sonra 2 tane as kanat oyuncusu lazim. Sag kanat ve sol kanat.
Yorum
-
Devreyi gectim, ikinci devrenin bile bazi maclarini kaciriyor gibi duruyor. Devre arasi sadece 1 hafta.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevreyi kapatmış. Kötü oldu bu.
Onsuz da galip gelmeyi öğrenmemiz lazım.
Yorum
-
İlk yarıyı kapamıştır dediğimde bittik diyordun Batuhan n'olcak şimdi ?İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlığı konusunda paylaşılacak bilgiler biraz üzecek.
Geçmiş olsun."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
geçmiş olsun. futbolcular artık çok kolay darbesiz sakatlanıyorlar maalesef. eskiden kas yoktu kimsede sadece darbeden dizden ya da kırıktan sakatlık olurdu. şimdi oyuncuların hepsi body ci gibi kaslı. e o kaslar da sert şeyler. demek ki zorlamada kopuyor atıyor. yani güç komnüdyon için kas şart tabi. 10 yıl önce maç başı 10 bin metreyi geçem çok komuş sayılıyordu. şimdi 10 binden aşağısı yok nerdeyse
neyse waka sız oynamaya da alışmamız lazım. neyse ki kouassi erken alındı ve idmanlaa başladı. ikinci yarı ihtiyacımız olacak gibi
Yorum
-
Banada oyle geliyorİlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Trabzonspor kariyeri sona erdi. Tamamen hissiyat.
Yorum
-
Dün radyoda 2 derece en az 6-8 hafta denildiİlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum