Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• wakame çıktı takım çöktü. 1 tane kreatif adam eksiltip skor alan oyuncu vardı oda gitti takım yan pas makinesine döndü.. bu adama ne yapıp edip imzalatıp sezon sonu satılacaksa satılır ama şu anda istediği para verilip imza attırılmalı. geçmişte milyon tane örnek var gidenin yeri burda dolmuyor.

Yorum

• Kouassi transferi hic hosuna gitmedi galiba diye düsünmeye basladim
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• şikecilerle ilgili dedikodular düştü bile haber sitelerine..biz hiçbir zaman beceremedik iyi adamlarla sözleşme uzatmayı

Yorum

• Rakip fırsatı bulmuşken Sosa ve novak ta olduğu gibi futbolcunun aklını çeler her türlü kahpelik zaten de moda bu adamla en azından 1 yıl sözleşme uzatılmalı bu sezon ona ihtiyaç varken sözleşme uzatmamak pek akıl karı değil Başkan bence buı konuda inatlaşmasın bir kez olsun takımın hayrı için doğru bildiğinden vazgeçsin yoksa bu taraftar doğruyuda yanlışıda unutmaz..

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şikecilerle ilgili dedikodular düştü bile haber sitelerine..biz hiçbir zaman beceremedik iyi adamlarla sözleşme uzatmayı
            Cok kotu olur
            ama
            nwakaemeye guvenmiyorum
            sikecileri giderse zaten kariyeri biter bir cacik olmaz orda rezil
            olur

Yorum

• Adamın Trabzonspor gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum, tam bir profosyonel. Yerine Boufal yapıştırabilsek tekme ile kovarım klüpten. Bedavayken becerip alamadık, şimdi waka uzatacak mı uzatmayacak mı, şampiyonluk yolunda oynar mı oynamaz mı diye bir problemimiz olmazdı.
              KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Bekar adam, İstanbul onun için mantıklı tercih olur.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sözleşme konusunda ben de ketum taraftayım. Futbolcuya göre kulüp yönetmek doğru değil. Fakat şöyle bir şey var ki adam yetenek olarak dünya klasında bir adam. Kariyerinin sonu yaklaşırken hala oynadığı en büyük takımın trabzonspor olması milli takımda olmaması belki ağırlığı ile ilgili belli profesyonel olmaması ile ilgilidir bilemem ama bu adamın sahip olduğu yetenek çok özel. Bugün hamsik ile ikisi sahada olduğu zaman takımın zeka seviyesi arşa çıkıyor. Nwakaeme ne yapıp ne edilip ikna edilmeli diye düşünüyorum. Heykelini diktiğin adam futbolu burada bırakmalı. Ama bence nwakaeme de biraz fedakarlık göstermeli. Hamsik 2.2 alıyor imza parası ile birlikte. Kendisi bu takıma ondan önce geldi ve senelerdir yukarıda olmamızı sağlayan adam konumunda. Geçen sene bir sezonda yakaladığı istatistiği ligin yarısı gelmeden yakaladı adam. Hak ettiği ücret verilmeli ama ortak nokta bulunarak. Nwakaeme'nin değeri düşünülürse takımda huzursuzluğa neden olacağını da düşünmüyorum.
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Fenerbahçe taraftarınca Sosa ve Novak'tan daha çok eleştirilir. Bizdeki kredisi ile Fenerbahçe taraftarındaki kredisi bir olmamasının yanı sıra FB taraftarının futbolcuyu harcama katsayısı oldukça yüksek. Bir kaç maç kötü oynamasına bakar hakkında hakarete varan yorumlar yapılması. Gustavo'ya yapılan yorumların kalitesine bakın, demek istediğimi anlarsınız. Sonrasında son kontratını almış wakayeme de salar. O yüzden biz anlaşamazsak Fb ile anlaşmasını hiç dert etmem. Hatta mümkünse 3.5-4 milyon Euro'ya Fenerle anlaşsın.

Ama görüşüm maaş dengesini bozmamak kaydıyla kontratının uzatılması yönünde. 1.5 milyon Euro maaşın geçilmesi mevcut takımın düzenini geçiyorum yapacağın transferlerin alacağı yıllık ücreti de etkiler ki ufak bir taviz 5-10 milyon euro fark demek. O yüzden en makul çözüm imza parasını yüksek tutmak. İmza parası ve maaş dahil 2+1 kontrata yıllık 3 milyon'dan imza atıyorsa şu senaryoda gözü kapalı verilir. Kulüp de imza parası dahil bu miktarlara çıkar. Muhtemelen fazlasını istiyor veya kontrat süresinde pürüz var.

Yorum

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamın Trabzonspor gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum, tam bir profosyonel. Yerine Boufal yapıştırabilsek tekme ile kovarım klüpten. Bedavayken becerip alamadık, şimdi waka uzatacak mı uzatmayacak mı, şampiyonluk yolunda oynar mı oynamaz mı diye bir problemimiz olmazdı.
                      Khazri'nin de sözlesmesi bitiyor, artik kariyer sonunu bizim ligde cosarak yapmasi gerekir ama o takim da biz olmaliyiz bence... tabi kendisi yine ille de fransa'da kalayim diyor olabilir ama artik istedigi paralari da kimse vermez ona orada...

Nwakaeme'ye gelince fb iddialari fblilerin fuzuli algisi, kesinlikle inanmiyorum yurt içinde baska takima gidecegine... yüksek olasilikla arap ülkelerinden yillik 4 5 milyonluk teklif almistir ondan dolayi kafasi karisuk...
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu sene şampiyon olursak sene sonu yollansın sözleşme uzatmanın mantığı yok.
                        Çünkü oradan gelen parayla 100 tane wakayeme alırsın.

Biz olaylara çok duygusal bakıyoruz. Adam istese zaten kendi takımda kalır sözleşmeyi uzatır.
                        Sörloth bile milli maça gidip geri dönmedi. Üstelik sözleşmesi devam ediyordu.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene şampiyon olursak sene sonu yollansın sözleşme uzatmanın mantığı yok.
                          Çünkü oradan gelen parayla 100 tane wakayeme alırsın.

Biz olaylara çok duygusal bakıyoruz. Adam istese zaten kendi takımda kalır sözleşmeyi uzatır.
                          Sörloth bile milli maça gidip geri dönmedi. Üstelik sözleşmesi devam ediyordu.
                          100 tane Nwakaeme alırız öyle mi ?
                          Avni Aker veya Medical Park çimlerinde tarihinde 2 tane daha Nwakaeme izlemediysen bu kadar iddialı konuşmamalısın

Bir bakmışsın 2 sene sonra sağ kanadında Erkan Zengin sol kanadında Sefa Yılmaz oynuyor
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Sakatlığı konusunda paylaşılacak bilgiler biraz üzecek.

Geçmiş olsun.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sakatlığı konusunda paylaşılacak bilgiler biraz üzecek.

Geçmiş olsun.
                              3 haftadan bahsediliyor.
                              Yani hatay, altay, basaksehir. Ikinci devre malatya maclarinda yok gibi duruyor. Bir de sonra alisma donemi desen oooo.
                              En onemli mackarda nwakame olmayacak yani.
                              Sqmpiyonlugu koparacagimiz haftalarda yine basimiza gelen ise bakin.

Yorum

• Devreyi kapatmış. Kötü oldu bu.

Onsuz da galip gelmeyi öğrenmemiz lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim